پروژه مهر از برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش است که هر ساله در تابستان به منظور تمهید بازگشایی مدارس در آغاز سال تحصیلی اجرایی می‌شود.

کلیه فعالیت‌هایی که به منظور بهتر و باشکوه‌تر برگزار شدن بازگشانی مدارس از قبیل آماده نمودن و زیبا سازی فضا‌های فیزیکی مدارس، اختصاص مناسب وساماندهی بهینه نیروی انسانی و تامین تجهیزات وامکانات مدارس برای آغاز سال تحصیلی و برگزاری جشن بازگشایی ویژه دانش آموزان پروژه مهر نام دارد.

این پروژه از سوی وزارت آموزش و پرورش و ادارات کلید خورده و در مدارس اجرایی می‌شود و موفقیت آن در مسیر مطلوب برگزار کردن سال تحصیلی جدید نیازمند ساماندهی به موقع امور آموزشی است.

در همین راستا کارگروه پروژه مهر در آموزش وپرورش استثنایی کردستان به منظور برنامه‌ریزی و هماهنگی فعالیت‌ها و تمهید مقدمات بازگشایی مدارس بر اساس ۷ کارگروه: ساماندهی و بهسازی منابع ونیرو وتجهیزات، تبیین-تبلیغ و اطلاع رسانی، تأیید صلاحیت، نظارت و ارزیابی، مردمی سازی، آموزشی-تربیتی-تندرستی وعدالت تربیتی ونصیب آموزشی برابر، کار خود را آغاز کرده است.

پروژه مهر؛ نماد عینی کارایی واثر بخشی تعلیم وتربیت

طالب محمدی رئیس آموزش وپرورش استثنایی استان با اشاره به اینکه پروژه مهر یکی از دستاورد‌های مهم در برنامه‌های آموزش وپرورش است، اظهار کرد: این پروژه با ابلاغ شیوه نامه وثبت نام دانش آموزان در مدارس آغاز شده است و هم اکنون در حال انجام است.

او پروژه مهر را اقدامی در جهت شاداب سازی مدارس و ایجاد انگیزه در دانش آموزان با نیاز‌های ویژه دانست و افزود: پروژه مهر با هدف سامان دهی و آماده سازی امکانات و وسایل آموزشی، توسعه شایستگی‌های معلمان، ساماندهی مطلوب وتوانمندسازی نیروی انسانی، برنامه ریزی جهت ثبت، سفارش وتوزیع کتب درسی وسنجش نوآموزان در حال اجرا است.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان پروژه مهر را نمادی از همبستگی، تحول، مدیریت کار آمد و هدفمند در نظام تعلیم و تربیت و گامی برای سازماندهی و ساماندهی بهتر امور آموزشی عنوان کرد و گفت: مدیران مدارس نقش محوری در جلب مشارکت سایر ارگان‌ها برای همکاری بیشتر با مدارس و اجرای بهتر پروژه مهر در حوزه‌های مختلف آموزشی، اجتماعی و فرهنگی دارند.

او با تأکید بر استفاده از تمامی امکانات وظرفیت‌های موجود در خدمت رسانی به دانش آموزان با نیاز‌های ویژه بیان کرد: کمبود نیروی آموزشی متخصص، تجهیزات آموزشگاهی وکارگاهی، عدم مناسب سازی فضا‌های آموزشی و نبود زمینه اشتغال برای دانش آموزان فارغ التحصیل چالش‌های مهم پیش روی آموزش و پرورش با نیاز‌های ویژه استان است.

پروژه مهر؛ مدیریت بهینه منابع برای میزبانی دانش آموزان

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان پروژه مهر را یک اقدام زیر بنایی مدیریت شده و نظام‌مند در شناخت مشکلات موجود در فضا‌های آموزشی و ساماندهی بهینه نیروی انسانی دانست و ادامه داد: توجه به مدارس عادی دولتی رویکرد اصلی در اجرای برنامه‌های ستاد بازگشایی مدارس است.

محمدی با بیان اینکه ساماندهی نیروی انسانی، تعمیر و تجهیز فضای بیرونی و داخلی مدارس، تبلیغ، اطلاع رسانی، نظارت و ارزیابی برای اجرای بهتر پروژه مهر آغاز شده است، یادآور شد: هدفمندی و احساس مسئولیت مهری با نشاط را در مدارس استثنایی رقم خواهد زد.

او اظهار داشت: کارگروه‌های مختلف باید با تمهید سازوکار‌های نظارتی بر اجرای مطلوب فعالیت‌ها در مدارس نظارت داشته و با بهره‌گیری از توان و تخصص کارکنان زمینه ارتقای کیفیت آموزشی، تربیتی هرچه بهتر مدارس را فراهم کنند.

رئیس آموزش و پرورش استان در خصوص انتخاب و انتصاب مدیران جدید مدارس تصریح کرد: انتخاب و انتصاب مدیران باید با حساسیت و دقت کامل صورت گیرد تا مدیرانی کارآمد و با انگیزه انتخاب شوند.

محمدی در ادامه گفت: ائمه جماعات و مسئولان نهاد‌ها وادارات همگام با مسئولان وزارت آموزش و پرورش در بازگشایی هر چه بهتر مدارس، آموزش و پرورش سهیم هستتند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.