عرضه روزانه۵۰۰ تن مرغ در آستانه تاسوعا و عاشورای حسینی

باتوجه به در پیش بودن تاسوعا و عاشورای حسینی روزانه ۵۰۰ تن مرغ در بازار مازندران عرضه می‌شود.

حسن خیریانپور، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران در جلسه کمیته اقدام مشترک تنظیم بازار استان گفت:۱۵ میلیون قطعه جوجه ریزی تیرماه امسال در استان انجام شد که نسبت به ماه مشابه پارسال ۱۳ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

او افزود: طبق برنامه ریزی‌ها روزانه ۶۰۰ تا ۹۰۰ تن مرغ آماده طبخ در ۱۹ کشتارگاه طیور مازندران تولید می‌شود که در این جلسه مقرر شد باتوجه به در پیش بودن تاسوعا و عاشورای حسینی، روزانه ۵۰۰ تن مرغ کشتار شده در بازار مازندران عرضه شود.

خیریانپور گفت: در این جلسه به جهاد کشاوزی استان ماموریت و تکلیف شد در هماهنگی با سازمان تبلیغات اسلامی و نظارت فرمانداران تامین مرغ هیئت‌های مذهبی در اولویت قرار گیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران گفت: ۱۲ درصد مرغ کشور در مازندران تولید می‌شود که بخشی از آن برای تامین نیاز شهروندان پایتخت به تهران ارسال می شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.