افزایش جوجه ریزی در مازندران

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران از افزایش ۲۰ درصدی جوجه ریزی، تیرماه امسال در استان خبر داد.

حسن عنایتی کلیجی رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران از جوجه ریزی ۱۴ میلیون قطعه‌ای در واحد‌های مرغداری استان مازندران تیرماه امسال خبر داد و گفت:میزان جوجه ریزی تیرماه امسال استان در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۲۰ درصد افزایش داشته است.

او افزود: مازندران تامین کننده بخشی از گوشت سفید استان تهران و سایر استان هاست و روزانه حدود ۳۰۰ تا ۵۰۰ تن از مرغ استان تهران از طریق مازندران تامین می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: ۱۱ درصد گوشت سفید کشور در مازندران تولید می‌شود و این استان رتبه نخست تولید را در کشور به خود اختصاص داده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.