علی صدر، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: در راستای اجراییسازی تفاهمنامه بین معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دانشگاه جامع علمی کاربردی و به منظور زمینهسازی هدایت شغلی دانشجویان و دانشآموختگان، دفاتر هدایت شغلی و کاریابی تخصصی در سطح مراکز آموزش علمی کاربردی ایجاد میشوند.
وی به نقشآفرینی نیروی انسانی کارآمد و ماهر در بازار کار از طریق آموزش مهارتی و توسعه شایستگی و توانمندیهای شغلی پرداخت و تأکید کرد: از مسئولین دفاتر کاریابی علمی کاربردی انتظار میرود وظایف کلانی همچون رصد جهتگیری مشاغل آینده استان، منطقه و کشورهای همسایه، نیازسنجی تأمین نیروی کار ماهر مورد نیاز بنگاههای اقتصادی، راهبری و هدایت شغلی کارجویان، توانمندسازی نیروی کار و تکمیل بانک اطلاعاتی کارجویان و کارفرمایان را علاوه بر تکالیف تعیین شده از سوی وزارت کار دنبال کنند.
صدر اظهار کرد: تکمیل زیست بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی کشور از طریق ارائه خدمات شغلی و توانمندسازی نیروی آماده به کار از طریق دفاتر هدایت شغلی و کاریابی تخصصی میسر خواهد شد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۵۰ مرکز آموزش علمی کاربردی با تأمین شرایط و ضوابط لازم، در فرآیند نهایی صدور مجوز مذکور قرار دارند و در آینده نزدیک به شبکه هدایت شغلی و کاریابی دانشگاه خواهند پیوست.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: علاوه بر حدود ۱۱۰ واحد صنعتی همکار با دانشگاه که تربیت نیروی انسانی خود را از طریق دانشگاه جامع علمی کاربردی دنبال میکنند، اخیراً دو شرکت بزرگ صنعتی فعال در صنعت خودرو و تجهیزات تخصصی ایمنی، آتشنشانی و ترافیکی استان تهران، از دفتر نوآوری، فناوری و تجاریسازی دانشگاه درخواست تأمین نیروی انسانی کاردان و متخصص از میان دانش آموختگان دانشگاه را داشتهاند که این موضوع با تعیین دفاتر کاریابی معین به آنها سپرده شده و دنبال میشود.
صدر بیان کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی آماده انعقاد تفاهمنامه برای تأمین نیروی انسانی متخصص واحدهای صنعتی و بنگاههای اقتصادی فعال در سطح کشور است و برنامههای متنوعی برای تسهیل در جذب کارجویان ماهر دارد.