از تولید کدو دارویی در رستم تا برداشت سیر در اقلید

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی اقلید گفت: برداشت سیر از ۷ هکتار از مزارع این شهرستان آغاز شده است.

ارسلان صالحی سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اقلید اظهار کرد: برداشت سیر از ۷ هکتار از مزارع این شهرستان آغاز شده است و تا شهریورماه ادامه دارد.

او افزود: پیش بینی می‌شود ۱۴۰ تن محصول سیر از اراضی زیر کشت این شهرستان برداشت و روانه بازار شهرستان و سایر نقاط استان شود.

صالحی با بیان اینکه در مدت کاشت، داشت و برداشت این محصول کشاورزان و کارگران به صورت فصلی در این مزارع به صورت مستقیم و در بازار عرضه محصول به صورت غیر مستقیم مشغول می‌شوند، تصریح کرد: روزانه بیش از ۱۰ نفر در هکتار به صورت مستقیم در برداشت فعالیت دارند.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اقلید به اهمیت توسعه این محصول در سبد الگوی کشت کشاورزان تاکید کرد و افزود: کاهش مصرف آب، مقاومت به سرما و آفات و بیماری ها، کاهش علف‌های هرز، بهبود ساختمان خاک، صرفه اقتصادی و خواص دارویی فراوان از مزایای کشت سیر است.

سیر

تولید کدو دارویی در رستم 

رئیس مرکز خدمات جهاد کشاورزی دهنو شهرستان رستم از تولید کدوی دارویی در این شهرستان خبر داد.

محمود گودرزی رئیس مرکز خدمات جهاد کشاورزی دهنو شهرستان رستم اظهار کرد: با هدف ترویج تغییر الگوی کشت و استفاده بهینه از منابع آبی، کدوی دارویی در ۵ هکتار از مزارع این شهرستان کشت شد.

او اضافه کرد: کورش حیدری نمونه عینی بهره بردار پیشرو شهرستان رستم است که با کشت کدو دارویی با استفاده از آبیاری قطره‌ای توانسته ضمن کمک به بافت خاک، نهایت بهره وری را از زراعتش برای تولید محصول بازار پسند و کاربردی در صنعت دارو سازی داشته باشد.

رئیس مرکز خدمات جهاد کشاورزی دهنو شهرستان رستم تصریح کرد: پیش بینی می‌شود از این مزرعه بیش از ۳۵۰ تن محصول تولید و روانه بازار مصرف شود.

او ادامه داد: بیشتر این محصول برای تولید دارو روانه شهرک‌های صنعتی می‌شود و مابقی به عنوان آجیل مورد استفاده قرار می‌گیرد.

کدوی تخم کاغذی گیاهی علفی، یکساله و متعلق به خانواده کدوئیان است.

کشت این گیاه دارویی به دلیل داشتن مزایایی از قبیل تحمل کم‌آبی، قابلیت کشت در خاک‌های آهکی، ارزش دارویی بالا و توجیه اقتصادی مناسب، آن در حال توسعه است.

کدو دارویی

لیموی جهرم به بازار آمد/کشور‌های حوزه خلیج‌فارس و اوراسیا خریدار لیموی جهرم

مدیر جهاد کشاورزی جهرم از آغاز برداشت لیموترش از سطح پنج هزار و ۷۰۰ هکتار از باغات شهرستان جهرم خبر داد.

حسن زمانی مدیر جهاد کشاورزی جهرم به اشاره به آغاز برداشت لیموترش از سطح ۵ هزار و ۷۰۰ هکتار از باغات شهرستان جهرم، اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود تا اواخر مهرماه، ۱۴۰ هزار تن لیموترش از باغات جهرم برداشت و روانه بازار شود.

او با اشاره به اینکه محصول لیموترش شهرستان جهرم شامل ۲ رقم محلی یا لیموی آب و لیسبون است، اضافه کرد: عمده باغات لیموترش جهرم در بخش مرکزی این شهرستان قرار دارد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جهرم با بیان اینکه غالب لیموترش تولیدی روانه بازار‌های داخلی در استان‌های فارس، تهران و اصفهان می‌شود، افزود: قسمتی از این محصول با کیفیت به‌منظور صادرات به کشور‌های حوزه خلیج‌فارس و اوراسیا ارسال می‌شود.

او گفت: شهرستان جهرم مقام نخست تولید لیمو ترش محلی یا لیموی آب در استان و کشور را دارد.

لیمو

برداشت بامیه از مزارع خفر 

کارشناس جهاد کشاورزی خفر از برداشت بامیه از ۱۰۰ هکتار مزارع این شهرستان خبر داد.

مولایی کارشناس جهاد کشاورزی خفر با اشاره به آغاز برداشت بامیه از ۱۰۰ هکتار مزارع این شهرستان، اظهار کرد: متوسط برداشت این محصول ۱۰ تن در هکتار است.

او افزود: در مراحل کاشت، داشت، داشت و برداشت این محصول برای بیش از ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم شغل ایجاد شده است.

بامیه

کارشناس جهاد کشاورزی خفر با بیان اینکه برداشت بامیه در این شهرستان تا پایان مهر ادامه دارد، ادامه داد: پیش بینی شده بیش از هزار تن بامیه از مزارع این شهرستان برداشت و روانه بازار شود.

گیاه بامیه اول به صورت گل و پس از گرم شدن هوا در طول روز به بامیه تبدیل می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار