مدیرعامل شرکت شهربان و حریم بان شهرداری تهران گفت:دولت باید برای تامین فضاء جهت ساماندهی دستفروشان کمک کند تا دچار مشکل نشویم.

مسعود رنجبریان در نشست خبری خود گفت: سدمعبر تخلف است و ما مکلف به جمع آوری آن هستیم. یشترین معضل ما در تهران بوده که فضاء اشغال شده است. این موضوع می‌تواند مشکل زا شود و ترافیک‌های سنگین ایجاد کند، نمونه آن در خیابان شهرزاد واقع در منطقه ۱۵ است.

وی گفت: این موضوع یک سری ابعاد دارد که نامشخص است و تعاملات خوبی با دولت جهت این موضوع داریم تا نقطه نظرات شهرداری هم مشخص شود، در شهر تهران فضا و مکانی برای ساماندهی تمام دستفروشان وجود دارد؟ طبیعتا جواب خیر است.

رنجبریان تاکید کرد: دولت باید برای تامین فضاء کمک کند تا دچار مشکل نشویم.

مدیرعامل شرکت شهربان و حریم بان شهرداری تهران یادآور شد: در سال گذشته زیر پل بعثت، فضای بزرگی تعبیه شده، همچنین وانتی‌ها آنجا ساکن شده اند و شبانه روزی هم هستند. وانتی‌ها برای ما موضوع مهمی هستند و ساماندهی آن‌ها در دستور کار است. در این راستا تعاملاتی با راهور داریم.

وی اضافه کرد: ما نیاز داریم که بازو اجرایی که راهور است به میدان بیاید و کمک کند. بیشتر وانتی‌ها پلاک ندارند و این معضل است! راهور هم می‌گوید وقتی پلاک ندارد دقیقا چه کسی را جریمه کنیم؟ باید از قانون راهور استفاده شود و آن خودرو را به پارکینگ منتقل کند.

رنجبریان گفت: در بحث بساط گستری فقط کسب و کار نیست و بساط گستر هم داریم که با خودرو مدل بالا این کار را انجام میدهد، آیا این مورد قبول است؟ این کار ابعاد بزرگی دارد و موضوعاتی همچون مواد مخدر و... نقش دارد! 

رنجبریان با اشاره به فعالیت نیرو‌های شهربان و حریم‌بان در ارتباط با برخورد با ساخت‌وساز‌های غیرمجاز گفت: این مجموعه بالغ بر ۲۳۰۰ پرسنل دارد که نیرو‌ها به عنوان نیرو‌های حجمی توسط پیمانکاران استفاده می‌شوند و در واقع نیرو‌های این مجموعه نسبت به صیانت از ساخت‌وساز‌های حریم و شهر کنترل‌های لازم را انجام می‌دهند.

وی در خصوص ترکیب نیرو‌های شرکت شهربان و حریم‌بان در ماموریت‌ها تصریح کرد: اکیپ‌های این مجموعه سه نفره هستند که می‌توان به یک راننده، یک سراکیپ و یک نیروی اجرایی اشاره کرد و نیرو‌ها در مناطق و نواحی مختلف با توجه به اطلاعاتی که از طریق تبلت در اختیار آن‌ها قرار دارد مراجعه و نسبت به سرکشی ساخت‌وساز‌ها ورود پیدا می‌کنند و در صورتی که با تخلفی روبرو شوند آن‌ها را ثبت و در اختیار شهرداران نواحی و مناطق قرار می‌دهند که در ادامه نیز با اخذ مراجع قضایی نسبت به تخریب ساخت‌وساز‌های غیرمجاز اقدام می‌شود.

مدیرعامل شرکت شهربان و حریم‌بان شهرداری تهران به موضوع ساخت‌وساز‌های غیرمجاز در منطقه ۱۹ اشاره کرد و گفت: در این حوزه همکاری خوبی بین شهرداری منطقه و شرکت حریم‌بان و شهربان در خصوص ساخت‌وساز‌های غیرمجاز وجود دارد و با توجه به تاخیر در تخریب‌ها از صبح امروز مجددا تخریب ساخت‌وساز‌های غیرمجاز در منطقه ۱۹ آغاز شده و شهرداری عزم خود را برای برخورد با تخلفات ساختمانی جزم کرده است.

وی با اشاره به موضع حریم شهر تهران اشاره کرد و افزود: متأسفانه در چند ساله اخیر این موضوع دچار دستخوش و تغییرات زیادی شده است و ما شاهد ساخت‌وساز‌ها و افزایش جمعیت در حریم شهر تهران هستیم و این مسئله آسیب‌های جدی را در آینده برای پایتخت ایجاد خواهد کرد چرا که سرانه‌های عمومی در اینگونه ساخت‌وساز‌ها رعایت نمی‌شود.

رنجبریان ادامه داد: یکی از موضوعاتی که به صورت جدی در دستور کار شرکت شهربان و حریم‌بان قرار گرفته است بحث هوشمندسازی این مجموعه است و نصب دوربین بر روی البسه و روی خودرو‌های شرکت حریم‌بان و شهربان است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۹۵۰ خودرو در این شرکت مورد استفاده قرار می‌گیرد، خاطرنشان کرد: موضوع هوشمندسازی به صورت ویژه پیگیری می‌شود و اخیرا نیز ما جلسه‌ای را با سازمان فاوای شهرداری تهران برای هماهنگی بیشتر و نصب دوربین بر روی البسه پرسنل برگزار کرده‌ایم.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۰۹ ۲۳ دی ۱۴۰۲
یکی از اقوام میگفت تو ایام حج دیده که عربا با ماشین میلیاردی دست فروشی میکردن
اینجا دوتا فرضیه است
یکی اینکه از دست فروشی به اینجا رسیدند و ماشین میلیاردی دارند
دوم اینکه
جیب خالی پز عالی یعنی دار و ندارشو فروخته رفته ماشین میلیاردی خریده و حالا به دست فروشی افتاده

تحلیلهای دیگر برعهده اساتید بزرگوار
Iran (Islamic Republic of)
محمد شرف
۰۹:۲۰ ۳۱ مرداد ۱۴۰۲
سلام بله درسته عده زیادی گردن کلفت کردن با دستفروشی که دیگه خودشون هم دستفروشی نمیکنن آدم های خودشون رو تو نقطعه های مختلف میذارن کلی پول از اونا میگیرن واقعا باید برخورد کرد و ماشینهای فلان قیمت و زندگی لاکچری هم دارند
Iran (Islamic Republic of)
امیر
۱۸:۰۷ ۳۰ مرداد ۱۴۰۲
مسئولان گرامی شهرداری تهران . امیدوارم تا به این موضوع حساس توجه کافی داشته باشید که ، تعداد بسیاری از رستوران داران شهر بویژه از مرکز تا شمال شهر اینکه جواز دارند یا نه بماند ، پیاده رو ها را با چیدن میز ، صندلی و نیمکت به قرق درآورده‌اند و گفته شده به مأموران سد معبر منطقه هم پولی پرداخت میکنند و همین ماموران چه درآمدی البته به ناحق به جیب می‌زنند . گذشته از اینکه حق و حقوق شهروندی را با پول میخرند ، پدیده ای زشت و کریه که از نظر قانونی ، اخلاقی و انسانی درست نیست ، هستند در میان رهگذران که توانایی خرید و خوردن غذای مناسب را نداشته باشند . و این کاری است که بیشتر غذا خوری ها متاسفانه در حال انجام آن هستند . و این برعهده مسئولان شهرداری تا به این موارد ورود کنند .
Germany
ناشناس
۱۵:۳۷ ۳۰ مرداد ۱۴۰۲
متاسفانه هر چه حضرت آقا هم بگویند فایده ای ندارد. مگر در این سالها کم گفتند و کم راهنمائی کرده اند.ما مردم خرابیم که یک ذره هم عرق ملی نداریم. یک نمونه همین مفاله که وانتی ها مشکل ساز شده اند و در جواب مدیرعامل شهربان راهور میگوید اینها پلاک ندارند ما چه کسی را جریمه کنیم. آفای راهور همانقدر که قانون داریم اگر شما عرق ملی داشتی و میخواستی که مملکت خودت را درست کنی وانت بی پلاک را میبردی پارکینگ نه اینکه کار به اینجا بکشد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۵ ۳۰ مرداد ۱۴۰۲
سازندگان ساختمان که کل پیاده رو را اشغال میکنند و مجبور ی که از وسط خیابان رد شوی از دستفروشها بدتر هستند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۰ ۳۰ مرداد ۱۴۰۲
ما مردم عادی پیش بینی میکردیم روزی به اینجا برسه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۸ ۳۰ مرداد ۱۴۰۲
نصف دست فروشان در تهران ،افغانی ها هستند ، افغانی هاهم شدند معزل همه جانبه برای مملکت عزیزمان ایران.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۶ ۳۰ مرداد ۱۴۰۲
به خاطر ندانم کاری شما خودرو60میلیونی شده میلیاردی شما باید خجالت بکشید همون آقا میلیاردر فقیره پول تعویض روغن یا لاستیک ماشینشو ندارن به لطف شما
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۴ ۳۰ مرداد ۱۴۰۲
این چه کاریه واقعا ،چون چند نفر با ماشین آنچنانی این کار را کردند نمی شود گفت همه دستفروش ها ماشین آنچنانی دارند. فردا هم لابد میخواهید روی گداهای سر چهارراهها مالیات بگیرید ،چه اون کسی که سر چهارراه نشسته چه اون کسی که به روی خودش هم نمیاره و گدایی هم نمیکنه ولی نیازمند واقعی است.
مالیات گرفتن از دستفروش با این دلیل مثل مالیات گرفتن از نیازمند واقعی در جامعه است. مالیات گرفتن از کسی که درآمدش زیر خط فقر است اشتباه است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۷ ۳۰ مرداد ۱۴۰۲
مرد حسابی اکثر ماموران هم بله از بعضی چیزها بدشان نمی آید از اول خیابان میرداماد تقاطع خیابان ولیعصر تا پایین تر از میدان ونک نزدیکی های خیابان ۱۴ گاندی و ولیعصر پیاده روها تماما دست فروشان اشعال کردن هردو سمت را کسی هم حرفی به آنها نمی گه
تازه مکان به مکان هم سرقفلی داره بقیه را دیگه نمی گم همه می دانیم....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۷ ۳۰ مرداد ۱۴۰۲
اینهمه زمین ول تو شهرا و اطراف شهرا ریخته
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۳ ۳۰ مرداد ۱۴۰۲
بله درسته خیلی از اینا دست ارگان هاست نمونه اش نزدیک میدان کتاب، وو.هفته ای دو روز را در این فضاها بگذارید و سپس جمع کنید ،
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۴ ۳۰ مرداد ۱۴۰۲
کاملا تیتر درسته من دیدم ماشین شاسی بلند وسایل غذاساز برقی که از بوشهر میارن گذاشت تو میدان و هرروز همینه- بعضی ها میان در خونه ها میفروشن
آخرین اخبار