امین عباسی گفت: لقب شهر فرزانگان به راستی شایسته شهر صدرا است و با تلاشهای صورت گرفته توانستیم در جمع ۱۲ شهر برگزیده پایتخت کتاب ایران از میان ۱۰۵ شهر حاضر در این آوردگاه ملی قرار گیریم.
او با قدردانی از تلاشهای خستگی ناپذیر پرنیان، شهردار قبلی صدرا و حمایتهای اعضای شورای اسلامی شهر صدرا افزود: در سنوات اخیر گامهای ارزندهای در حوزههای عمرانی و فرهنگی برداشته شده که این موفقیتها بدون حمایتهای همه جانبه شورای شهرصدرا امکان پذیر نبود.
عباسی با اشاره به سلسله عواملی که زمینه ساز این موفقیت بزرگ برای شهر صدرا شدند، گفت: فعالیتهای نظیر برگزاری کارگاههای شعر، کارگاه داستان محفل طنز خندیشه، برگزاری مسابقات کتابخوانی، خوانش کتاب کودک، تجلیل از اهل قلم صدرا، نشست هماندیشی فعالان حوزه کتاب کودک، تشکیل گروههای کتابخوان، برگزاری انجمن شعر سرای سخن، انجمن داستان، چاپ کتابهای نماز و اصول شهروندی، تزریق کتاب به کتابخانه مجتمعهای مسکونی و مساجد، چاپ کتابهای یک صفحهای، چاپ کتاب دیواری و نصب در مکانهای مختلف، چاپ مقالات اهل قلم در مجلات، اهدای کتاب در مراسمها و جلسات، حمایت از اهل قلم از طریق خرید کتاب آنان و رساندن به جامعه هدف شهر صدرا، تبلیغات گسترده در حوزه کتاب، ساخت کافه کتاب در بوستان کتاب و مهمتر از همه برگزاری اولین جایزه ادبی صدرا از دلایل کسب این موفقیت بزرگ است.
سرپرست شهرداری صدرا با تبریک این موفقیت ملی به اهالی فرهنگمدار صدرا و استان فارس گفت: در این آیین تندیس و لوحی با امضای وزیر کشور و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مردم فرهیخته و کتابخوان صدرا، به عنوان شهر دوستدار کتاب اهدا شد.
عباسی با اشاره به اهمیت نقش مبانی فرهنگی در ارتقا فرهنگ شهروندی تصریح کرد: این موفقیت ملی مسئولیت دوچندانی را بر دوش مدیریت شهری صدرا قرار میدهد و تلاش داریم بموازات ارایه خدمات عمرانی، گامهای موثرتری در حوزه فرهنگ، ادب و هنر برداشته و نام صدرا را ایران اسلامی به جایگاهی که شایسته آن است، نزدیک کنیم.
بر اساس این گزارش شایان ذکر است آیین قدردانی از نامزدهای هشتمین دوره رویداد پایتخت کتاب ایران ۲۴ مردادماه در مجموعه فرهنگی آزادی تهران با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، جمعی از مقامات ارشد کشوری و با حضور خداکرم فیروزمند رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر صدرا، زینب احمدی سرپرست سازمان فرهنگی شهرداری صدرا، عباس فرج زاده رئیس اسبق سازمان فرهنگی و فاطمه پیمانی مسئول ثبت طرحهای کتابخوانی شهر صدرا برگزار شد.
در هشتمین دوره رویداد «پایتخت کتاب ایران» ۱۰۵ شهر فعالیتهای خود را به دبیرخانه فرستادند که از این تعداد ۷۶ شهر به مرحله نهایی راه پیدا کرده و پس از انجام مراحل داوری ۱۲ شهر که بیش از نیمی از امتیازها را کسب کردند به عنوان نماینده هشتمین دوره پایتخت کتاب انتخاب شدند و شهر صدرا از استان فارس در جمع ۱۲ مقام برتر این دوره قرار گرفت.
در دورههای پیشین این رویداد فرهنگی نیز شهر صدرا در بین ۱۹۱ شهر داوطلب و شرکت کننده از سراسر کشور به مرحله نیمهنهایی هفتمین برنامه انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران راه یافته بود. هشتمین دوره طرح «پایتخت کتاب ایران» با هدف توسعه عدالت فرهنگی و ترویج کتاب خوانی از طریق حمایت از برنامهها و پیشنهادهای نو و ابتکاری، اثربخش و پایدار برگزار شد.