سیدکاشی رئیس جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی گفت: سرکه فراسودمند زرشک با خاصیت کاهش پروفایل لیپیدی یک محصول نوآورانه است که برای اولین بار به همت ساره حسینی عضو گروه پژوهشی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی ثبت اختراع شد.
او افزود: فرآوری میوه دارای مزیتهای بسیاری است و میتواند به افزایش ماندگاری، حفظ ارزش غذایی و ایجاد ارزش افزوده زرشک کمک شایان توجهی کند.
سیدکاشی بیان کرد: سرکه زرشک یک محصول نوآورانه است که برای اولین بار از سوی ساره حسینی عضو گروه پژوهشی واحد در مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی با روشهای کاملا علمی با هدف حفظ حداکثر ترکیبات تغذیهای زرشک تولید شده است.