رضا محمدی مدیر جهاد کشاورزی زرند گفت: در بحث کشاورزی ۱۸ هزار بهره بردار فعالیت دارند و اطلاعات کاملی از اراضی کشاورزی، واحدهای تولیدی و سایر اطلاعات این حوزه نداشتیم.
او افزود: ۲۸ پهنه در بخش کشاورزی وجود داشت که اطلاعات را با کارشناسان این اداره در قالب سیستم پهنه بندی جمع آوری و از ابتدای امسال بحث GIS را در حوزه کشاورزی شروع و در لایههای مختلف اطلاعات را وارد کردیم.
او بیان کرد: اطلاعات مربوط به اراضی کشاورزی از قبیل رقم پسته، سال کشت، دوره آبیاری و سایر اطلاعاتی که در بخش کشاورزی میتواند کمک کند وارد کرده و در مراحل بعدی اطلاعات مربوط به حوزههای منابع آبی، قنوات، چشمهها و چاه تلمبهها بوده و سپس اطلاعات مربوط به استخرهای ذخیره آب، واحدهای تولیدی و لایههای اطلاعات را سعی داریم به مرور زمان افزایش دهیم.
فرماندار شهرستان زرند نیز در نشست کارگروه کشاورزی گفت: با توجه به نیاز آبی منطقه و فضایی که در اختیار کشاورزان منطقه است، اطلاعاتی پیرامون این مباحث وجود نداشت، لذا برای اولین بار در استان توسط مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان از ابتدای امسال با استفاده از اطلاعاتی که جمع آوری شد، GIS را در دستور کار خود قرار دادند و خوشبختانه توانستند در این بازه ۶ ماهه اطلاعات را تکمیل کنند.
رضا حسینی نژاد افزود: با توجه به اطلاعاتی که در حوزه زمینهای کشاورزی بخصوص محصول پسته که بیشترین سطح زیرکشت در شهرستان را دارا است میتوانیم به طور دقیق برنامه ریزی کنیم و تصمیم نهایی پیرامون بحثهای مختلف سازگاری با کم آبی داشته باشیم، تا کشاورزان عزیز کمترین آسیب پیرامون این بحث داشته باشند.