احسان عباسپور معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه تولید برنج های عاری از سموم برای نخستین بار با مشارکت ۴۶ کشاورز در ۱۰۰ هکتار شالیزار استان انجام شد، گفت: آمادگی داریم سطح کشت این برنج ها را به سرعت افزایش دهیم و به هزاران هکتار برسانیم.
او افزود: هیچگونه سمی در تولید این برنجها مصرف نشد و این رویه در سطح ۴۰ هکتار کشت دوم برنج هم در حال اجرا است.
عباسپور با بیان اینکه ۱۰ درصد ارزش اقتصادی محصولات کشاورزی کشور را بر عهده داریم، گفت: برنج و مرکبات عمده محصولات تولیدی استان است و همه تلاش ما برای ارتقاء سلامت محصولات کشاورزی مازندران است.
او با بیان اینکه در حوزه نسخهنویسی و توزیع سموم پرخطر در استان به مست سموم کمخطر حرکت کردیم و این سموم از چرخه توزیع و مصرف سموم در حال حذف شدن است، افزود: به جای کاهش تعداد مراکز فروش سموم شیمیایی کشاورزی باید به دنبال کاهش و مصرف بهینه سموم در مزارع و باغات استان باشیم.
عباسپور گفت: مدیریت مصرف آفتکشها و استفاده از سموم کمخطر و یا با پایه گیاهی باید بیشتر مورد توجه و استفاده قرار گیرد.