مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: میزان برداشت سالانه آب از چهار هزار و ۵۰۰ چاه شرب استان، ۱۴ هزار و ۵۰۰ لیتر در ثانیه است و حجم آب‌دهی چاههای استان سالانه ۱۰ درصد کاهش می یابد.

حسین امامی گفت: برای جبران کسری آب چاه‌ها باید سالانه ۱۰۰ حلقه چاه جدید حفر شود.

وی اضافه کرد: کاهش کمی و کیفی آب، اصلی‌ترین چالش حوزه آب شرب خراسان رضوی است و کمبود مخازن ذخیره، فرسودگی شبکه و خطوط انتقال، استفاده از آب شرب برای دام در مناطق روستایی، توسعه باغ ویلا‌ها و انشعابات غیر مجاز نیز به تشدید مشکلات تامین آب در استان دامن زده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: یکی از اهداف آبفا، هوشمندسازی شبکه‌های توزیع آب است و این طرح در کاهش مصرف ۱۰ درصدی انرژی و پنج درصدی نیروی انسانی و افزایش بهره وری، دقت عمل، پایداری شبکه در اوج تابستان و افزایش درآمد شرکت نقش اساسی دارد.

امامی افزود: الگوی مصرف آب در استان برای یک خانواده سه نفری ۱۵ متر مکعب در ماه است که باید این الگو بازنگری شود و اصلاح این عدد در فرهنگ سازی مصرف بهینه آب و بهبود درآمد‌های شرکت موثر است.

وی اضافه کرد:از جمله فعالیت‌های این شرکت برای تقویت زیر ساخت‌های اداری و ۲ حوزه آب و فاضلاب جذب سرمایه گذار بخش غیر دولتی برای اجرا و یا تکمیل طرح‌های جمع آوری و دفع فاضلاب، شناسایی و تبدیل پنج هزار و ۵۰۰ انشعاب غیر مجاز، اصلاح ۱۵۸ کیلومتر شبکه فرسوده توزیع آب، حذف کامل قبوض کاغذی، راه اندازی سامانه ۱۲۲ در استان، بازنگری فرآیند برون سپاری، به‌روز رسانی خدمات الکترونیک، کاهش شکایات و انجام اقدامات مرتبط با مدیریت مصرف است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.