معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی گفت: باید همه دستگاه‌ها توان خود را برای اجرای قانون جوانی جمعیت به کار گیرند.

طالبی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی در ستاد استانی حمایت از خانواده و جوانی جمعیت با تأکید بر اثرگذاری بیشتر برنامه‌های دستگاه‌های اجرایی در زمینه تحقق قانون جوانی جمعیت گفت: سالمندی پیامد‌های بسیار ناگواری برای جوامع در پی دارد لذا جوانی جمعیت موضوعی مسلم و بدیهی است.

او افزود: با توجه به اینکه قانون، جوانی جمعیت را جزو ضروریات شمرده و مقام معظم رهبری از سال‌ها پیش تأکید فراوانی به آن داشتند بر همه افراد به ویژه اعضای قرارگاه لازم است که قانون را اجرایی کنند.

طالبی اظهار کرد: آمار‌هایی که ثبت احوال از آبان ۱۴۰۰ تاکنون ارائه کرده نشان می‌دهد در موضوع اجرای قانون جوانی جمعیت توفیقات لازم را نداشتیم و بازخوردی از ولادت‌ها ندیده‌ایم.

معاون استاندار بیان کرد: چنانچه تداخل قوانین وجود دارد به جهت اهمیت موضوع، اولویت با قانون جوانی جمعیت است لذا در هر مسئولیتی باید نهایت توان بر اجرای قانون باشد و اگر لوازم آن در استان فراهم نیست، از مرکز پیگیری شود.

به گفته او حتی اگر دستگاهی وظیفه قانونی ندارد و می‌تواند نقش ایفا کند باید وارد میدان شود تا نمودار ولادت جمعیت نسبت به سنوات گذشته ثابت نماند و افزایشی شدن فرزندآوری را شاهد باشیم.

طالبی با تأکید بر اینکه خانواده‌ها باید اطمینان حاصل کنند که در هیچ زمینه‌ای بعد از تولد فرزند به مشکل نخواهند رسید گفت: شبکه تبلیغ باید درخصوص بازگو کردن سیره دینی فرزندآوری اقدام کند تا فرهنگ سازی مناسب ایجاد شود.  

معاون استاندار ادامه داد: باید از ظرفیت همه رسانه‌ها در زمینه اطلاع رسانی برنامه‌های جوانی جمعیت استفاده کرد تا مردم از مشوق‌های قانونی مطلع شوند.


بیشتر بخوانید


او با بیان اینکه شرط قرمز شدن فرم ج برای مشمولان قانون جوانی جمعیت حذف شده، گفت: قانون درخصوص جوانی جمعیت روشن است و باید دستگاه‌های اجرایی با تبیین درست آن شهروندان را راهنمایی کنند.

به گفته طالبی اداره کل راه و شهرسازی استان و دفتر امور بانوان و خانواده استانداری باید اشکالات آیین نامه‌هایی که ذیل قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به استان‌ها ابلاغ می‌شود را احصا و پیگیری کنند.

معاون استاندار گفت: هنوز مردم درخصوص برخی موارد قانونی به حقوق خود واقف نیستند لذا باید همه رسانه‌‍‌ها در این زمینه پای کار باشند.

او بر ارائه آموزش‌های کاربردی برای ازدواج موفق بین جوانان نیز تأکید کرد و گفت: مشاوره‌های پیش از ازدواج و بارداری در تولد نوزاد سالم اثرگذار بوده که باید مورد توجه باشد.

طالبی بیان کرد: مرجع رسمی برای مبالغ و تعداد پرونده تسهیلات شورای هماهنگی بانک‌های استان است لذا نباید با دوگانگی برای مردم ابهام ایجاد کرد، قابل قبول نیست که منابع خراسان جنوبی به بانک‌های خارج از استان برود و باید در این خصوص اقدام قاطع انجام داد.

معاون استاندار گفت: بانک‌ها باید از منابع داخلی خود نسبت به پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری اقدام کنند لذا نباید منتظر منابع خاص باشند.

او تصریح کرد: ساخت اتاق مادر و کودک برای شیردهی در پارک‌ها از سوی شهرداری‌ها باید سرعت گیرد و تابلوی راهنما نیز نصب شود.

به گفته طالبی بیشترین موضوعی که می‌تواند در این خصوص اثرگذار باشد واگذاری زمین است که اثرات کلیدی خواهد داشت البته اقداماتی در استان شروع شده و در این زمینه امیدواری زیاد است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.