امسال توسط جهاد کشاورزی شهرستان زاهدان ۶۰ قطعه جوجه شترمرغ خریداری و در دو واحد پرورش شترمرغ در مناطق گراغه و دومک زاهدان توزیع شد.

  مهدی شهرکی مدیر جهاد کشاورزی زاهدان گفت:  این تعداد جوجه شترمرغ از محل اعتبارات طرح بهبود تولیدات دامی و زنجیره شترمرغ، خریداری و بین بهره‌برداران که در خصوص پرورش شترمرغ فعالیت داشته بودند توزیع شد.
 
وی افزود: به‌منظور حمایت بهره‌برداران و احیای مجدد این صنعت، علاوه بر توزیع رایگان جوجه شترمرغ، میزان قابل‌توجهی نیز خوراک و کنسانتره نیز در اختیار این تولیدکنندگان قرار گرفت.

مدیر جهاد کشاورزی زاهدان تصریح کرد: تولید شترمرغ دورهٔ ۶ تا ۸ماهه دارد که بعدازاین دوره پیش‌بینی می‌شود حداقل تا ۸ برابر میزان‌پذیرش دام افزایش یابد.
 
 
طبق گفته کارشناسان اشتغال‌زایی، تجهیزات کم و تغذیه آسان، تنوع محصولات و همچنین خواص درمانی و دارویی فرآورده‌های شترمرغ از مهم‌ترین دلایل رونق پرورش این پرنده بزرگ است که طی سالیان اخیر باتوجه‌به تأکیدات مقام معظم رهبری کارآفرینان داخلی با ورود به این عرصه گام ارزشمندی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی برداشتند.

 فعالیت ۱۰ واحد پرورش صنعتی با میلیاردها سرمایه‌گذاری در منطقه سیستان

محمود قزاقی عضو هیئت‌علمی دانشگاه زابل سازگاری این پرنده با اقلیم منطقه و عدم وابستگی آن به محصولات استراتژیک مثل سویا و ذرت را از جمله عوامل موفقیت‌آمیز در پرورش موفق این پرنده برشمرد.
 
وی با اشاره به وجود حداقل ۱۰ واحد پرورش صنعتی با میلیاردها سرمایه‌گذاری در منطقه سیستان فعالیت دارند خاطرنشان کرد: امروز جوجه تولید شده در سیستان به‌عنوان یک برند در کشور مطرح است و جوجه تولید شده در این منطقه به سایر شهرستان‌ها و استان‌های دیگر جهت پرورش ارسال می‌شود.
 
صنعت پرورش شترمرغ از صنایعی است که در صورت حمایت دولت از بخش خصوصی بازدهی مناسبی در اقتصاد کشورمان به دنبال خواهد داشت.
 
سیستان و بلوچستان ظرفیت این را دارد که به قطب صنعت شترمرغ در کشور تبدیل شود و برای محقق‌شدن این امر نیاز است تا صنایع جانبی از جمله واحدها و کارخانه‌های صنعتی تولید چرم، کیف و کفش و همچنین دباغی پوست در منطقه ایجاد شود تا این صنعت رونق مضاعفی گیرد.

برچسب ها: شترمرغ ، کشاورزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار