اسماعیل فاتحی فر گفت: نخستین مرکز نوآوری گیربکس با مشارکت صنایع شهید رسولی باهدف رفع نیازهای فناورانه صنایعی از قبیل صنایع دریایی، نظامی، هوایی، خودرویی و ماشینآلات صنعتی راهاندازی خواهد شد.
وی افزود: با آغاز به کار این مرکز بستر نوآوری و فناوری در حوزه طراحی، ساخت، مونتاژ، کنترل، راهاندازی و فروش انواع گیربکس فراهم خواهد شد.
وی با اشاره به توانمندیهای استادان و دانشجویان دانشگاه صنعتی سهند در حوزه فناوریهای پیشرفته اظهار کرد: بسترسازی برای پیادهسازی ایدههای نو مبتنی بر دانش، ایجاد زمینه مناسب برای ظهور و حمایت از خلاقیت جوانان بهویژه دانشجویان و فارغالتحصیلان، پرورش و بقاء محصول نوآورانه، هدایت آنها تا مرحله تبدیلشدن به محصولات فناورانه قابلعرضه به بازار و تجاریسازی این محصولات از اهداف ایجاد این مرکز نوآوری است.
رئیس دانشگاه صنعتی سهند تأکید کرد: با ایجاد سازوکار مناسب برای حضور اعضای هیات علمی دانشگاه در صنایع و مرکز نوآوری گیربکس در قالب فرصتهای مطالعاتی داخل صنعت، تعریف موضوعات پایاننامههای دانشجویان تحصیلات تکمیلی و انجام طرحهای تحقیقاتی موردنیاز مرکز توسط دانشگاهیان میتوان ارتباط مؤثری بین دانشگاه و صنایع ایجاد و نیازهای پژوهشی، تولیدی و فناورانه این واحدها را مرتفع کرد.
دانشگاه صنعتی سهند بزرگترین دانشگاه صنعتی شمال غرب کشور است که حدود ۲۰۰ هیئت علمی و بیش از پنج هزار نفر دانشجو دارد.