روز سهشنبه ۱۸ مهرماه ۱۴۰۲ آیین افتتاح چهار ایستگاه متروی تهران، در خطوط ۶ و ۷ با حضور ابراهیم رئیسی رئیسجهور، مهدی چمران رئیس شورای شهر، علیرضا زاکانی شهردار تهران، سردار عبدالرضا عابد فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا (ص)، علیرضا فخاری استاندار تهران و جمعی از مدیران شهری برگزار شد.
علیرضا زاکانی با اشاره به برنامههای شهرداری تهران در حوزه توسعه ناوگان حملونقل عمومی گفت: در ابتدای دوره مدیریت شهری جدید حل دو چالش ترافیک و آلودگی هوا را جزء اولویتهای خود قرار دادیم در پایتخت ۳۴ درصد رفتوآمدهای شهری به وسیله ناوگان حملونقل عمومی انجام میشود و بیشتر مردم ترجیح میدهند از خودروهای شخصی استفاده کنند.
وی اظهار کرد: در مواجهه با چنین فضایی شهرداری تهران دو رویکرد را در پیش گرفت، نخست با هوشمندسازی شهر و در دسترس قرارگرفتن خدمات برای شهروندان تلاش کردیم از حجم سفرهای درون شهری بکاهیم دوم تمرکز ویژهای بر توسعه ناوگان حملونقل عمومی داشتیم.
زاکانی ادامه داد: در حوزه توسعه مترو مدیریت شهری تهران توانست در مدت ۲۵ ماه، ۲۴ کیلومتر بر طول مترو تهران اضافه کنیم که با افتتاح مترو پرند این رقم به ۴۱ کیلومتر میرسد علاوه بر این با همراهی دولت خدمتگذار مشکل تامین واگن مترو در تهران نیز به زودی برطرف میشود.
وی با اشاره به عقب ماندگیهای برجای مانده از مدیریت شهری قبلی در حوزه حملونقل عمومی پایتخت گفت: مطابق برنامه ششم دولت ملزم به تامین ۱۰۳۰ واگن مترو برای شهر تهران بود، اما دولت وقت همکاری لازم برای اجرایی شدن این الزام قانونی را نداشت تا این که امسال با دستور رئیس جمهور محترم مقدمات تامین ۷۹۱ واگن از خارج از کشور فراهم شد به جز این مورد بناست ۱۱۳ واگن نیز از محل پروژه تولید واگن ملی تامین کنیم که تا الان ۲۱ مورد آن در مسیر ساخت قرار دارد.
جدی نگیرید
ورود خودروهای برقی به کلانشهر ها و شهرهای ایران یک کار هوشمندانه است که همه شرکتهای پیشتاز جهان همچون بنز و بی ام و و تویوتا و نیسان و هیوندا همه و همه با سرعت بسمت برقی شدن میتازند
ولی ظاهرا فیلم های تخیلی زیاد می بینه
سخت نگیر
نمی بینی سرشون شلوغه