سید افقهی گفت: سامانه‌ای را در بنیاد نخبگان طراحی کرده و هر لحظه با نخبگان در ارتباط هستیم.

سید سلمان سید افقهی، قائم مقام بنیاد ملی نخبگان گفت: بنیاد ملی نخبگان باید به گونه ای باشد تا مشارکت نخبگان را در حل مسائل مختلف کشوری محقق کند و بنیاد از نخبگان می خواهد تا در زمینه ایفای نقشی پررنگ تر در حل مسائل مختلف کشور عملکرد بهتری داشته باشند. نخبگان باید یک نگاه ویژه در زمینه رفع مسائل کشور داشته باشند.

به گفته وی در سال گذشته هزار نفر به سازمان استخدامی جهت جذب در دستگاه های اجرایی معرفی شده و کار استخدام انجام شده اما مسائل بعد از جذب وجود دارد.

او ادامه داد: امسال پنج هزار نخبه را جهت جذب به سازمان استخدامی معرفی کرده ایم. سامانه ای را در بنیاد نخبگان طراحی کرده و هر لحظه با نخبگان در ارتباط هستیم. رتبه های زیر دو هزار را تحت عنوان بورسیه صنعت  برای بخش های خصوصی معرفی کرده ایم. یک سامانه یکپارچه به زودی راه اندازی می شود تا نخبگان بدون واسطه با مسئولان در ارتباط باشند. بنیاد نخبگان با استفاده از جایگاهش کار تنظیم‌گری و تقسیم ملی کار را انجام می دهد.

غلامرضا مولایی منش، استاد دانشگاه علم و صنعت هم گفت: اثرگذاری جامعه نخبگان کشور در رشد و پیشرفت ایران باید بیشتر از گذشته شود.

به گفته وی روند پیشرفت در حوزه نخبگان مثبت ارزیابی شده اما کافی نیست.

شکوفه احمدی نخبه علمی نیز گفت: مهم ترین موضوع بها دادن به نخبگان است و شنیدن صحبت های نخبگان حتی از خروج نخبگان جلوگیری می کند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۱:۰۰ ۲۵ مهر ۱۴۰۲
سلام خسته نباشید
تعریف نخبه به معدل دوره تحصیلی و ارایه تعدادی مقاله نیست . من خودم سال ۸۴ لیسانس گرفتم که برای پاس کردن یه واحد درسی با نمره قبولی پدرمونو درآوردند و با رتبه 1200 منطقه 3 لیسانس علوم پایه قبول شدم و اساتید اصلا دست به نمره شون خوب نبود تو یه مقطعی هم خودم مدرس دانشگاه شدم که اگه نمره خوب به دانشجو نمیدادیم تو ارزیابی عملکرد خودمون نمره منفی میدادند بنابراین معدل دوره کارشناسی من شد ۱۳ و معدل دانشجو خودم نبابر بر دلایلی که گفتم شد ۱۷ حالا نخبه کیه / در مورد مقالات هم نخبه کسی هستش که مقالات و تخصص اون در صرفا یه زمینه کاری باشه تاریز و بم اون رو حس کنه اینکه به هر زمینه یه انگشت بزنه و مقالش کنه نخبه نیست رزومه جمع کردن هستش اگه کسی که ادعای نخبگی میکنه و طرح داره با توجه به امکان سنجی طرحش تمام شرایط رو برای تحقق طرح اون باز کنیم ولی با شرط قید و ضمانت برای انجام موفق طرح . معرفی نخبه به دستگاه های اجرایی نمیتواند یک رویکرد مناسب باشه نخبه واقعی باید لیدر باشه و زمینه اشتغال افراد دیگه رو باز کنه
Germany
ناشناس
۱۰:۱۹ ۲۵ مهر ۱۴۰۲
نخبه یک اسم نیست ، نخبه یک صفت و توانی خاص است ! متاسفانه بعد کوچ و مهاجرت دسته جمعی و گروهی نخبگان از کشور ، حکومت با این داستان سرایی ها به دنبال ساختن و پرورش یک رانت جدید به نام "" نخبه "" است تا با این رانت بتواند افراد خاص مد نظر حکومتی را به پست های حکومتی منصوب کند و چرایی آن را " نخبه " بودن آنها توصیف کند ! سیل عظیمی از فرزندان مسئولین و خودی های حکومت از فردا با این توصیف برایشان جولانگاه ساخته و پرداخته می گردد !!! وقتی یک مداح - مجری عضو هیت مدیره یک شرکت تخصصی در وزارت نفت می شود ! باید منتظر فجایعی عظیم تر بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۴ ۲۵ مهر ۱۴۰۲
ازنظر این بنیاد دانشجویی که دومقطع در یک دانشگاه دولتی بوده ودکترا هم آنجا قبول شده ودر امتحان جامع ردش کردند!!!!!نخبه نیست .چون معدل کارشناسی اوزیر 16است اما ترازش بالای 16است .فرزند من چه گناهی کرده که پارتی نداشته و پدرش از مسئولین نظام نبوده که راحت نمره بگیره .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۱ ۲۵ مهر ۱۴۰۲
دلم برای نخبگان واقعی مملکت می سوزه اگر دل خوش به این قانون هستند،
علت تصویب این قانون نفوذ دادن ... زاده های خودشون به مشاغل بالا به اسم نخبه هستش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۱۳ ۲۵ مهر ۱۴۰۲
سلام خسته نباشید ... شرایط برای ما نخبگان اصلا خوب نیست من تو استانی هستم که دفتر به نخبگان که مراجعه می کنم هیچ شرایطی برای پیشرفت کاری ندارم و حتی یک نامه واسه ادارات مرتبط هم نمی‌دن واسه همکاری ... فقط در حد
اسم هستش....
آخرین اخبار