دزفول بر سکوی نخست تولید مرغ در خوزستان

 رئیس اداره دامپزشکی دزفول گفت: این شهرستان با تولید ماهانه بیش از یک میلیون قطعه مرغ، رتبه نخست تولید این محصول راهبردی را در خوزستان دارد.

محسن ورجاوند رییس اداره دامپزشکی  دزفول گفت: تعداد مرغداری‌های فعال شهرستان طی چند سال از ۸۰ به ۱۳۵ واحد افزایش یافته است.

او ادامه داد: میزان تولید مرغ در دزفول به طور میانگین ماهانه بین یک تا یک میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه است.

رییس اداره دامپزشکی  دزفول گفت: سه زنجیره تولید مرغ در دزفول وجود دارد که این ظرفیت دزفول را به شهرستان پیشتاز تولید گوشت مرغ در خوزستان تبدیل کرده است.

آقای ورجاوند افزود: زنجیره تولید مرغ شامل کارخانه خوراک دام و طیور، مزارع پرورش مرغ مادر، واحد‌های جوجه کشی و تولید جوجه یک روزه، مزارع پرورش مرغ گوشتی، کشتارگاه‌های صنعتی طیور، واحد‌های قطعه بندی و بسته بندی و شبکه توزیع مرغ است که این واحد‌ها به صورت ملکی یا استیجاری هستند.

او  گفت: زنجیره‌های تولید مرغ، تعداد زیادی از مرغداری‌ها را پوشش می‌دهند و به همین دلیل با توجه به وجود سه زنجیره تولید صنعت مرغداری در دزفول همواره روند رو به رشد داشته‌اند.

رییس اداره دامپزشکی  دزفول با اشاره به تشکیل کارگروه گوشت مرغ در کشور و ایجاد کارگروه‌های مشابه در استان و دزفول  افزود: هدف از تشکیل این کارگروه گره گشایی موانع تولید در واحد‌های مرغداری و همچنین نظارت بر تمام فرآیند تولید تا توزیع گوشت مرغ است.

آقای ورجاوند  ادامه داد: گوشت مرغ محصولی راهبردی است که همه قشر‌های جامعه مصرف کننده این محصول هستند به همین دلیل تنظیم بازار و رفع موانع تولید گوشت مرغ به طور جدی و مستمر پیگیری می‌شود.

 ۱۳۵ واحد مرغداری صنعتی و سه واحد تولید بوقلمون در دزفول فعال است؛ ۲۵ درصد نیاز خوزستان به مرغ توسط دزفول تامین می‌شود.

دزفول علاوه بر ظرفیت بالای تولید مرغ دارای ظرفیت تولید انواع ماهی از جمله ماهیان گرم آبی، سردآبی و خاویار است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار