حجت الاسلام ابراهیم حمیدی در همایش مشاوره و سازش تحکیم بنیانهای خانواده با بیان آسیبهایی که امروز متوجه خانوادهها است، اظهار داشت: مشاورین خانواده و وکلا نقش بسیار مهمی در به صلح وسازش رساندن پروندههای طلاق و جلوگیری از فروپاشی نهاد مقدس خانواده دارند.
وی با بیان اینکه ریشه بروز بسیاری از آسیبهای اجتماعی به تربیت نامناسب در محیط خانواده برمی گردد، افزود: اگر بتوانیم جلوی آسیبهای حوزه خانواده را بگیریم از وقوع بسیاری از بحرانها و آسیبهای اجتماعی دیگر پیشگیری خواهیم کرد.
حجت الاسلام حمیدی با تاکید بر اینکه مصالحه در پروندههای اختلاف خانوادگی بایستی در اولویت قرار گیرد، افزود: ساماندهی آسیبهای اجتماعی به همکاری همه اقشار و تک تک آحاد جامعه نیاز دارد.
نماینده عالی قوه قضاییه در استان کرمان با اشاره به آسیبهای روحی فرزندان طلاق تصریح کرد: کودکان آینده سازان جامعه هستند و نسبت به آنها مسئولیت داریم؛ لذا از قضات، وکلا و مشاوران انتظار میرود برای صلح و سازش زوجین وقت بگذارند.
این مقام عالی قضایی در استان کرمان وجود بسیاری از جرائم و آسیبهای اجتماعی را مربوط به توجه نداشتن به کانون خانواده دانست و افزود: تمامی دستگاههای متولی مسئول هستند و تا زمانی عزم ملی برای مقابله با آسیبهای خانواده شکل نگیرد، نمیشود به این وضعیت سامان بخشید.
حجت الاسلام حمیدی فاصله گرفتن از سبک زندگی دینی و ملی را یکی از عوامل موثر در بحرانهای حوزه خانواده دانست و تصریح کرد: از ازدواجهای به سبک اسلامی و سنتی فاصله گرفته ایم و برخی از ازدواجها احساسی و به دور از عقل و منطق شده است و این یکی از عامل طلاق هاست.
رئیس کل دادگستری استان کرمان تصریح کرد: در گذشته افراطهای نیز وجود داشت که ازدواجها بدون شناخت شکل میگرفت که ازدواجهایی به این نحو نیز ایراد دارد؛ چون که شناخت قبل از ازدواج مهم است.
وی خواهان فرهنگ سازی در زمینه ترویج سبک زندگی اسلامی ایرانی شد و عنوان کرد: زندگیهای امروزی با سبک زندگی دینی فاصله گرفته و منجر به پیدایش بحرانهای اجتماعی متعددی مانند طلاق شده است.