علی سالاروند با اشاره به سرشماری حیاتوحش در لرستان، اظهار داشت: تعداد افزایش یا کاهش حیاتوحش و میزان زادآوری حیوانات در این سرشماری ارزیابی میشود.
وی با بیان اینکه حدود ۷۰ درصد سرشماری حیاتوحش لرستان در امسال، تاکنون انجام شدهاست، افزود: سرشماری گونههای شاخص در پناهگاه حیاتوحش سفیدکوه ازنا و منطقه حفاظتشده شادابکوه پلدختر در ۲۷ و ۲۸ آذرماه ۱۴۰۲ انجام شد.
مدیرکل حفاظت از محیطزیست لرستان عنوان کرد: نیروهای اجرایی یگان حفاظت محیطزیست و کارشناسان همراه با تجهیزات جدید از جمله پهپاد، تلسکوپ و دوربینهای جدید در سرشماری حیاتوحش این استان است.
وی با بیان اینکه سرشماری مناطق صید ممنوع لرستان و تنگ هفت در دست انجام است، بیان کرد: برآورد اولیه ما این است که جمعیت حیاتوحش این استان بهویژه در گونههای جانوری قوچ، میش، کل و بز افزایش یابد.
سالاروند با تأکید به اینکه سرشماری حیاتوحش لرستان تا پایان هفتۀ جاری به پایان میرسد، گفت: شناسایی گونههای شاخص مانند کل، بز، قوچ و میش در اولویت این طرح در پناهگاههای حیاتوحش و مناطق حفاظتشده است.
مدیرکل حفاظت از محیطزیست لرستان با بیان اینکه ۱۵ پاسگاه محیطبانی ثابت و چهار پاسگاه محیطبانی سیار در این استان فعال است، ابراز کرد: پاسگاههای محیطبانی کول چپ و اشترانکوه فصلی است.
سالاروند با اشاره به ساخت پاسگاههای محیطبانی در لرستان، اظهار داشت: پاسگاه محیطبانیدر تشکن با ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی، پاسگاه محیطبانی گرین در سلسله با ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی و پاسگاه محیطبانی قالیکوه بزنوید با ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال ساخت است.