عیسی زارعپور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به سوال خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان مبنی بر اینکه آیا اتصال منازل به فیبر نوری مستلزم دریافت هزینه ای از خود مردم هست؟ یا دولت کاملا هزینه را تامین میکند، توضیح داد: برای بحث فیبرنوری ما در کار را براساس استانداردی که در اتحادیه اروپا و itu است دو بخش کردیم.
او ادامه داد: قدم اول، پوشش فیبر نوری تا نزدیکی خانه است تا امکان استفاده از فیبر نوری برای مردم فراهم شود . ما این را در قالب تعهد اپراتورهایی که مشخص کردیم آوردهایم و جزو پروانه آنها ثبت شده است. شهرهایی که مشخص شده باید تا مرحله تعیین شده جلو بروند و اگر کسی سرویس خواست اپراتور باید ظرف حداکثر یک ماه این سرویس را فراهم بکند.
زارع پور افزود: قدم بعدی بحث اتصال است، تا هرکس که میخواهد، اتصال برایش برقرار شود. دولت برای هردوی این گامها، یارانه ای را مشخص کرده است. در گام اول در شهر های کوچک یک میلیون و دویست هزار تومان و در مراکز استان خارج از کلانشهر پانصد هزار تومان یارانه در نظر گرفته شده است. در کلانشهر ها هم برای پوشش رایانهای پرداخت نمیشود.
وزیر ارتباطات اعلام کرد: برای بحث اتصال، فارغ از اینکه موقعیت مکانی، دولت دو میلیون تومان یارانه پرداخت میکند.
او یادآور شد: البته هزینه ها بیش از این است. چون فضا رقابتی شده عمدتا اپراتورها فقط هزینه مودم و یک سیمکشی مختصر را از مردم دریافت میکنند. هموطنان میتوانند با تهیه مودم به این سرویس پرساعت دسترسی پیدا کنند.
عملکرد مجید سلطانی مدیر عامل شرکت مخابرات ایران عصبانی کردن بازنشستگان مخابرات و کشاندن آنها به خیابان است.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران چرا سرمایه کارکنان مخابرات را به شرکت ارتباطات زیر ساخت واگذار کرده است.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران چرا مرکز فوریت های پزشکی را به شرکت ارتباطات زیر ساخت واگذار کرده است.
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران چرا ساختمانهای شماره ۱و۲و۵ سیدخندان به شرکت ارتباطات زیر ساخت واگذار کرده است.
شرم آور و تاسف بار است که مسئولان و نمایندگان مجلس از دی ماه سال 1400 تاکنون در مورد مشکلات بازنشسته های شرکت مخابرات در سراسر کشور هیچ کاری، اقدامی و اعتراضی نمی کنند، خفه خون گرفتند و سکوت اختیار کرده اند چرا؟