سید جلال رحیمی با بیان اینکه علت ترک تحصیل دانش آموزان در استان کهگیلویه و بویراحمد در مرحله اول بحث معیشتی است که دانش آموز را وادار به ورود به بازار کار میکند، گفت: دانش آموزان مقطع متوسطه اول و دوم بیشترین دانش آموزانی بودند که ترک تحصیل کرده بودند.
وی دومین عامل ترک تحصیل دانش آموزان را اختلافات خانوادگی و موضوع طلاق عنوان کرد و افزود: در بحث جنسیت در دانش آموزان بازمانده از تحصیل در مقطع ابتدایی به دلیل مشکلات فرهنگی نظیر بدسرپرستی، بی سرپرستی و طلاق، پدیده بدسرپرستی در بین دختران بازمانده از تحصیل بارزتر است.
رحیمی در ادامه افزود: برای بازگرداندن این گروه از دانش آموزان به چرخه آموزش یکی از راهکارها، پیگیری سیستمی است که برای شناسایی هر ۵ نفر، یک نفر ماموریت انجام این کار را بر عهده دارد.
وی تصریح کرد: برای نگه داشتن این دانش آموزان، همه مسئولان ادارات مناطق ۱۳ گانه آموزش پرورش استان به صورت میدانی با در اختیار قرار دادن نوشت افزار، پوشاک و سایر وسایل همکاری لازم را به عمل آوردند.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان در ادامه گفت: حدود ۱۰ درصد از دانشآموزان بعد از شناسایی و بازگردانده شدن به چرخه آموزش مجددا ترک تحصیل کردند.