رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان کردستان اظهار کرد: برنامه سنجش یکی از موضوعات مهم آموزش وپرورش است و آموزش و پرورش استثنایی مجری برنامه سنجش سلامت و آمادگی تحصیلی نوآموزان است.
محمدی با بیان اینکه جامعه مخاطب برنامه سنجش کلیه دانش آموزان بدو ورود به آموزش و پرورش در پایه اول ابتدایی است، افزود: هدف برنامه سنجش را شناسایی و تشخیص به موقع مشکلات و نارساییهای مختلف ذهنی، شناختی، جسمانی، عاطفی و اجتماعی نوآموزان است.
وی اظهار کرد: در عصر فعلی کف سطح آموزش بالا آمده است و آموزش و پرورش در عصر حاضر بهعنوان یک صنعت رشد به مرحله توسعه رسیده و رمز ماندگاری آموزش و پرورش در عصر توسعه یافتگی، توجه به کیفیت آموزشی است و برنامه سنجش یکی از گلوگاههای کیفیت بخشی است.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان کردستان افزود: در اجرای برنامه سنجش، بانک اطلاعاتی جامعی در مورد این نوآموزان بدو ورود به مدرسه با دو هدف انجام مداخلات بههنگام آموزشی، توانبخشی و جایدهی مناسب در سیستم آموزشی تهیه میشود.
محمدی با بیان اینکه در رویکرد جدید، سنجش در طول سال تحصیلی و در پایگاههای جامع سنجش انجام میشود خاطر نشان کرد: تا پایان اسفند ماه جاری اولویت سنجش با نوآموزان ۵ ساله است.
وی گفت: ۲۰ مرکز جامع در استان با نیروهای تخصصی سنجش هوش، بینایی، شنوایی، مراقبتهای بهداشتی و همچنین سلامت جسمی حرکتی نوآموزان را انجام میدهند.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان کردستان ادامه داد: نوآموزان دارای مشکل به متخصصین ارجاع میشوند و نوآموزان بدون مشکل در سامانه سنجش که به سامانه ثبت نام دانش آموزی لینک شده است ثبت اطلاعات میشوند.
محمدی افزود: اگر نوآموزی در سامانه ثبت نام نکند و برای سنجش مراجعه نکند در سال تحصیلی آینده برای پایه اول ابتدایی در هیچ مدرسهای امکان ثبت نام ندارد.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان کردستان گفت: فرآیند نوبتدهی و ثبت اطلاعات نوآموزان به صورت الکترونیکی انجام میشود و اولیاء برای دریافت نوبت سنجش به آدرس الکترونیکی my.medu.ir مراجعه نمایند.
وی افزود: پس از پرداخت هزینه سنجش به مبلغ ۶۰ هزار تومان، اولیاء در نوبت تعیین شده به مراکز جامع سنجش استان مراجعه میکنند.
محمدی با اشاره به پوشش ۱۰۰ درصدی ۳۰ هزار و ۵۸۱ نوآموز در برنامه سنجش سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱، اظهار کرد: از زمان آغاز برنامه سنجش (مهرماه) تا کنون ۱۲ هزار نفر در این برنامه شرکت کردند.