محمدحسین اعرابی اظهار کرد: در راستای جذب خیرین و سرمایه گذاران حوزه سلامت مقرر شده تا کتابچهای از ظرفیتهای درونی استان در حوزه سلامت تهیه و در قالب بسته به سرمایهگذاران و خیرین ارائه شود تا چنانچه قصد فعالیت در این حوزه را دارند به اموری بپردازندکه نیاز و ضرورت استان باشد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری افزود: سواد سلامت یکی از راهکارهای اساسی برای حفظ سلامت جامعه است و در این میان آگاهیبخشی و اطلاعرسانی رسانهها نقش مهمی ایفا میکند.
بیشتر بخوانید
وی اضافه کرد: حوزه سلامت یک حوزه گسترده و چندوجهی است و دانشگاه علوم پزشکی اگر چه متولی اصلی این حوزه به شمار میرود، اما برای حفظ سلامت مردم دستگاههای مختلف نیز نقش دارند و از رسانهها انتظار میرود در ارتقای دانش سلامت مردم به این دستگاه کمک کنند.
اعرابی ادامه داد: همافزایی رسانه با دانشگاه علوم پزشکی منافع بسیاری دارد چرا که با افزایش سواد سلامت جامعه، خودمراقبتی بیشتری در برابر بیماریها انجام میگیرد و پیشگیری بر درمان پیشی گرفته و از بسیاری از هزینههای تحمیل شده جلوگیری میشود.
وی با قدردانی از فعالیتهای خبرنگاران در راستای ارتقای سطح سواد سلامت مردم استان، اظهار کرد: تلاش ما بر این است با تقویت تعامل این دو دستگاه بتوان در راستای تحقق اهداف والای دانشگاه که همان حفظ سلامتی و ارائه خدمات باکیفیت به مردم است اقدامات بیشتری انجام داد.
اعرابی، تلاش برای جذب و هدایت خیرین سلامت را از مهمترین برنامههای این دانشگاه عنوان کرد و گفت: با توجه به محدودیت منابع دولتی و از سوی دیگر ضرورت ارائه خدمات جامع و گسترده به مردم تمامی نقاط استان تلاش میشود تا از ظرفیت خیرین حوزه سلامت و سرمایهگذاران بخش خصوصی استفاده کنیم.
وی، تامین پزشک متخصص و فوقمتخصص و رفع کمبودهای این حوزه را از دیگر برنامههای مهم استان برشمرد و افزود: در برخی تخصصها با کمبود پزشک روبرو هستیم که با رایزنیهای انجام شده با وزارتخانه و پیگیریهای مستمر در تلاش برای جبران این کاستی هستیم.