مدیرکل میراث‌فرهنگی گلستان گفت: تاکنون اعتباری حدود ۱۹۸ میلیارد ریال برای اجرای فاز نخست موزه میراث روستایی گلستان هزینه شده است.

محمدجواد ساوری گفت: در مرحله نخست پروژه موزه میراث روستایی گلستان که در محل پارک جنگلی قرق شهرستان گرگان در حال اجراست، تعداد ۶ سازه روستایی به بهره‌برداری خواهد رسید.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گلستان یادآور شد: تاکنون نیز ۱۹۸ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال برای اجرای دوباره چینی چهار سازه روستایی شامل بنا‌های تاریخی مقصودلو از شهرستان گرگان، زاهد، قلندرآیش و جهانبخش از شهرستان کردکوی در محل اجرای پروژه هزینه شده است و خانه تاریخی دنکوب از روستای الستان علی‌آبادکتول نیز در حال اجراست.

او افزود: مسیر دسترسی و الحاقات یک سازه، سرویس بهداشتی، دوباره چینی سازه روستایی تِلار، ساخت سازه‌های جانبی خانه قلندرآیشی، سکوی برق و خرید انشعاب ۴۰۰ کیلوواتی، نقشه‌برداری ۶۵۰ هکتار پارک جنگلی، تهیه طرح زون فرهنگی، تربیت نیروی انسانی متخصص، تأمین بخش اصلی تأمین آب، اجرای راه‌های دسترسی داخلی فاز اول و ساخت سر درب ورودی و حصارکشی مرحله اول (در مراحل پایانی) از دیگر اقدامات اجراشده در این پروژه است.

ساوری با اشاره به این‌که با پیگیری‌های صورت گرفته ۲۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات دور نخست سفر رئیس‌جمهوری به استان به پروژه موزه میراث روستایی گلستان تخصیص یافت، خاطرنشان کرد: با این میزان اعتبار، عملیات اجرایی حصارکشی و دوباره چینی سازه روستایی تِلار به‌عنوان سر درب ورودی پروژه درحال اجراست.

موزه میراث روستایی گلستان که دومین مدل در نوع خود در کشور است و در زون فرهنگی پارک جنگلی قرق در حال اجرا است، باهدف حفظ، نگهداری، احیا مواریث فرهنگی روستایی اعم از ملموس و ناملموس در سطح استان گلستان راه‌اندازی خواهد شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
گرگان
۱۰:۵۲ ۲۴ دی ۱۴۰۲
با سلام
لطفا بجای از بین بردن باقی مانده جنگل قرق به فکر حفظ و تامین و گسترش زیستگاه گوزن قرمز ایرانی باشید که در جنگل نگهداری میشن
خواهشا پیگیری کنید بیشتر از این باعث از بین رفتن گونه های جانوری نشن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۵ ۲۴ دی ۱۴۰۲
سلام خدمت شما
آقای محمدجواد ساوری
خواهشی که ازتون داریم اینکه بجای از بین بردن جنگل قرق که واقعا مشخص نیست یه محیط فرهنگی و بوم گردی چرا باید در دل جنگل ساخته بشه....
می تونستید برای رونق شهر قرق اطراف شهر از زمین های آن بهره ببرید تا ریشه به باقی مانده جنگل قرق بزنید
اگه یه سر به نقشه های هوایی جنگل قرق بزنید متوجه میشید که چیزی زیادی ازش نمونده ....
لطفا پیگیری فرمایید چرا باید در دل جنگل همچنین پروژه ای ساخته بشه