دکتر محمد رئیسزاده رئیس کل سازمان نظام پزشکی با اشاره به چالشهای پزشکان اظهار کرد: عمده چالش پزشکان، عدم درک عمیق و واقعی رسانهها و مسئولان از مشکلات جامعه پزشکی به ویژه پزشکان جوان است، زیرا مشکلات به درستی آنالیز نمیشوند.
وی افزود: مشکل دیگر، بحثهای رسانهای است که مصداق اخیر آن در یک برنامه تلویزیون بود که حرفهای نادرستی زده شد بنابراین یکی از چالشهای ما هجمههای رسانهای است که هر کسی به خودش اجازه میدهد در مورد جامع پزشکی نظر بدهد و تحلیل و حتی توهین کند.
چرا تعرفه اصناف دیگر به اندازه تعرفه پزشکی پررنگ نمیشود؟
دکتر محمد رئیسزاده با اشاره به تصویب افزایش ۴۶ درصدی تعرفه خدمات پزشکی گفت: کمترین میزان تعرفه مربوط به حقالزحمه جامعه پزشکی است و عمده بار تعرفه مربوط به تورم، هتلینگ و هزینههای سرباری است. این مساله در سایر اصناف نیز وجود دارد و متناسب با تورم افزایش مییابد، اما در جامعه پزشکی به دلیل اینکه تصور میشود این افزایش تنها مربوط به دستمزد جامعه پزشکی است، روی آن حساسیت وجود دارد.
افزایش ۴۶ درصدی تعرفه، کف خواسته جامعه پزشکی است
رئیسزاده ادامه داد: آنچه در شورای عالی بیمه مصوب شده، کف خواسته جامعه پزشکی است. انتظار میرود سازمان برنامه و بودجه و هیات وزیران نیز افزایش ۴۶ درصدی تعرفههای خدمات پزشکی را مصوب کنند و علاوه بر این، ۱۵ درصدی که به صورت غیرقانونی از تعرفه امسال کم شد نیز جبران شود.
سازمانهای بیمهگر باید مسئولیت بیشتری قبول کنند
وی افزود: افزایش تعرفه قطعا هم به نفع مردم و هم به نفع جامعه پزشکی است. بیشترین فشار تعرفه غیرواقعی به جامعه پزشکی و گرده مردم وارد میشود. برخیها تصور نکنند که وقتی از افزایش تعرفه دفاع میکنیم منظورمان این است که مردم پرداختی بیشتری بدهند.
رئیس کل سازمان نظام پزشکی گفت: اگر تعرفه واقعی شود و تعرفه واقعی پرداخت شود، به معنی این است که باید سازمانهای بیمهگر مسئولیت بیشتری قبول کنند و پرداخت از جیب مردم کاهش یابد که زمینه این کار، واقعی کردن تعرفهها است.
وی ادامه داد: سازمانهای بیمهگر عضو شورای عالی بیمه هستند؛ این افزایش ۴۶ درصدی تعرفهها مصوب شده است و وقتی چنین چیزی تصویب میشود یعنی میتوانند مسئولیتهای بیشتری را قبول کنند.
مهاجرت حتی یک عضو جامعه پزشکی، برای ما خسران است
رئیسزاده گفت: یکی از بحثهای مهم در مهاجرت پزشکان و به ویژه جوانان جامعه پزشکی، بحثهای معیشتی است. قطعا اگر تعرفهها واقعی شود و برخوردها و رعایت شأن جامعه پزشکی مطلوبتر شود، نقش مهمی در کاهش مهاجرتها ایفا خواهد کرد.
وی در خصوص مهاجرت پزشکان افزود: آماری که ما داریم مربوط به درخواست حسن شهرت پزشکی است. مهاجرت یک عضو جامعه پزشکی برای ما خسران است، زیرا این افراد نیروهای کیفی هستند و از سوی دیگر در کشور به آنها نیاز دارند و با هزینه همین مردم آموزشها را دیدهاند.
رئیس کل سازمان نظام پزشکی گفت: ما مصر هستیم فردی که تمایل دارد در کشور خود، خدمت کند به دلایل مربوط به محیط کاری و شغلی مهاجرت نکند. البته برخی به هر دلیل یا شرایطی، تمایل به مهاجرت دارند که بحث ما این افراد نیست.
وی بیان کرد: نگرانی ما در مورد کسانی است که اهل مهاجرت نیستند و میخواهند در کشور خودشان خدمت کنند.
مهاجرت شغلی؛ مهمتر از مهاجرت جغرافیایی
رئیسزاده عنوان کرد: مهمتر از مساله مهاجرت به خارج از کشور، مهاجرت شغلی است که عدد آن بسیار بالاتر است. اینکه عضوی از جامع پزشکی از رشته تخصصی خود به رشته دیگری که کمتر مورد نیاز است مهاجرت میکند یا از رشته پزشکی به رشته غیرپزشکی مهاجرت میکند نیز مانند مهاجرت جغرافیایی است، زیرا فرد در جایی که بتواند به مردم خدمت کند، نیست.
افزایش مهاجرت پزشکان جای تامل دارد
وی افزود: عمدهترین مهاجرتهای پزشکان به دلیل وضعیت کرامت، شأن و جایگاه جامعه پزشکی و بعد از آن بحثهای مربوط به معیشت و تعرفههای شغلی است.
رئیس کل سازمان نظام پزشکی گفت: افزایش مهاجرت پزشکان جای تامل دارد و گزارش این مساله را به رئیس جمهور و نهادهای دیگر دادهایم و نگران هستند و رئیس جمهور دستور داد این موضوع پیگیری و راهکارهای عملی و اجرایی برای آن تدوین شود.
قدر اقدامات سنگین و سلامتساز پزشکان دانسته نشده است
وی در خصوص تمایل پزشکان برای فعالیت در حوزه زیبایی افزود: دلیل نخست این موضوع این است که در ۱۰ سال اخیر افرادی از جامعه پزشکی که زیر بار مسئولیت کارهای سنگین درمانی سلامتساز قرار میگرفتند، به اشکال مختلف مورد هجمه قرار گرفتند بنابراین احساس میکنند قدر کارهایی که میکنند دانسته نشده است.
درخواست بیمارگونه برای اقدامات زیبایی در ایران
وی افزود: از یک طرف حوزه زیبایی را داریم که عملا یله و رها است و مردم با طیب خاطر هزینههای آن را پرداخت میکنند و حتی اگر چهار تا پنج ساعت معطل شوند هم گلهای نمیکنند. هزینه خدمات زیبایی ارتباطی به بیمه هم ندارد و نقدی پرداخت میشود و معمولا مردم تشکر هم میکنند. در این شرایط بالطبع مهاجرت شغلی رخ میدهد.
رئیس کل سازمان نظام پزشکی گفت: از سوی دیگر درخواست و تقاضا برای اقدامات زیبایی در کشور ما بیمارگونه است و نسبت به نورم دنیا عدد بالاتری دارد که این مساله نیاز به کار فرهنگی و رسانهای دارد. مردم باید بدانند خدمات زیبایی میتواند به قیمت جان آنها تمام شود و یا سلامتی آنها را تا مادامالعمر تحت تاثیر قرار دهد.
تقاضای اقدامات زیبایی باید کنترل شود
وی با تاکید بر لزوم کنترل تقاضای اقدامات زیبایی بیان کرد: اقدام و درخواست کارهای زیبایی باید منطقی و واقعی باشد و مردم هم باید در مراجعه به کسانی که کار زیبایی را برای آنها انجام میدهند، دقت کنند تا به افراد دارای صلاحیت و مجوز مراجعه کنند.
حفظ کرامت دستیاران در شرایط کنونی، غیرممکن شده است
وی افزود: در حوزه دستیاری فوق تخصصی اوضاع دشوارتر هم خواهد شد و ممکن است در آینده در برخی رشتهها نیازمند شویم بنابراین ضروری است که حقالزحمه دستیاران در سال آینده حداقل دو برابر شود. برای سالهای آینده نیز باید قوانینی وضع شود تا دستیاران، مشمول قانون کار شوند.
رئیس کل سازمان نظام پزشکی همچنین با اشاره به سفر خود به استان خوزستان گفت: در وهله نخست هدف از این سفر عرض خدا قوت به جامعه پزشکی خوزستان و در وهله دوم شنیدن نظرات دوستان، آشنایی با چالشهای این جامعه و دیدار با مسئولان استانی بود. در این سفر با رئیس کل دادگستری خوزستان، دادستان مرکز خوزستان و رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز دیدار و گفتگو داشتیم.
منبع : ایسنا
چن باره دارم درخواست مهاجرت میدم.
حقوقا خیلی کمه.
همه چیز پول نیست. اتفاقا افزایش ثروت پزشکان دلیل اصلی مهاجرت است.
وقتی ذهنیت شاغلین در پزشکی را از سطح زندگی بالا می بریم خود به خود. یک کشور جهان سومی را زیبنده زندگی خود نمی بینند..
باید بجای افزایش تعرفه که هیچگاه تمامی ندارد و بجای در کردن ولی ویل پزشکی، اول تعداد پزشکان بیشتری آموزش دهید و دوم فقط امکانات و ویژگیهایی را در اختیار پزشک قرار داد که فقط در ایران وجود داشته باشد نه آنکه پول به سفره آنها سرازیر کرد.
ضمنا امکان کار پزشکان خارجی در ایران را هم فراهم کنید
دولت باید در طی این دوره به دانشجویان پزشکی حقوق خوب بپردازه وگرنه بی انگیزه و خسته و کوفته و افسرده میشن حتی دست به خودکشی میزنند !
دولت باید مردمو بیمه بکنه بیمه درست حسابی
مردم نباید هزینه درمان بدن پزشک باید از بیمه بگیره مثل ملل پیشرفته
تو سایتها که کسانیکه مثل بنده میخواستند پزشک بشوند و نتوانستند نیان به ساحت پزشکان فرهیخته و زحمتکشمون اهانت کنند از روی حسادت !
همین کشورهای خلیج حتی پزشکان عمومی ما را روی دست میبرن
وقتی از دلال از خدا بی خبر مالیات نمی گیرد و اون راست می گرده خب معلومه میرن.
دولت با قرار داد های 89 روزه و تمدید چند باره که شامل استخدام رسمی نشوند،
بعضی ها با توهین به آنها،
از خود خودت که مثل آب خوردن به بعضی ها توی بدترین شرایط کنار دولت مردم کشورش بودند تهمت میزنی میپرسم اگر توی جای این افراد بودی چکار می کردی!؟؟
توی بدترین شرایط از همه چی گذشتند برای یک استخدام رسمی حالا که استخدام نشده اند بمونند راننده اسنپ بشوند!؟
دلم به حال پزشکان می سوزه. بدبخت ها کم زیر میزی می گیرن. خخخ
می خوان تعرفه ها رو بالا ببرند.
اشکال ندارد مهاجرت کنند. به نفع کشور میشه.
از طرفی ظرفیت ببرین بالا هم عمومی هم تخصصی.
ساعت خواب بنده 2 شب تا 5 صبح بود
ممنون ام از مسولین که زندگی ام رو نابود کردن و فعلا در شغل تولید کفش مشغول هستم
در یک سؤال که اونممیتونه عربی،زبان یا...باشه
فقط یه راه دارید اونم اینکه میزان پذیرش پزشکی رو ببرید بالا درضمن حقوقهای پزشکی رو هم کاهش بدید،اونوقت دیگه کسی برای پول پارو کردن نمیاد پزشک بشه بعدشم از ایران بره
باور کنید هزینه ماشینش و لباس و کفشش هم نمیشه
امروز یک متخصص داخلی می گفت در درمانگاهی که کار میکند بابت هر ویزیت 30هزار تومان به او پرداخت میکنند
دانشجوی اینترن یعنی سال6 و 7بابت 10شب کشیک که از صبح ساعت 7 شروع و تا فردا بعدازظهر ماهانه 2.5میلیون و یک دانشجوی رزیدنت که دارای مدرک دکتری می باشد و در حال طی نمودن دوره تخصصی می باشد و اکثرا دارای شیفت شبانه روزی هست 7.5
لطفا قدری انصاف داشته باشید و از روی ناآگاهی نظر ندهید
چون اگر این بار گذر ما به پزشک هندی بخورد
حداقل 20برابر الان باید هزینه شود لطفا کمی احتیاط و کمی آینده نگری داشته باشید اینها نخبگان جامعه هستند همین الان در کشورهای عربی حداقل300 یا400میلیون می دهند
الان حقوق یک سوپری از یک پزشک بیشتر است
همه کسانی کنکور پزشکی وزیر شاخه های پزشکی قبول می شوند تعهد محضری بدهند تا حداقل 30سال حق مهاجرت ندارند ودر ایران خدمت میکنند.
ثانیا
برای ادامه تحصیل و کارهای پژوهشی هم تعهد سنگینی بدهند که بعد از اتمام کار پژوهش وتحصیلات تکمیلی به ایران برمیگردند
ثالثا
تمام کسانی که زودتر از 20 سال خدمت در ایران مهاجرت. کرده اند بابت اشغال سهمیه پزشکی،پرستاری و عدم انجام تعهدات و خالی گذاشتن فرصت خدمت علاوه بر پرداخت کل هزینه تحصیل از دبستان تا پزشکی جریمه چند صد برابری هزینه دانشگاه باقیمت روز و محاسبه مالیات و توقیف کامل اموالی که وثیقه گذاشتند باید تنبیه شوند مگر اینکه سفرشان برای ادامه تحصیل وبازگشت به کشور باشد.
بهر حال نمی شود کشور ما هزینه پرداخت کند بعد از کسب تجربه مهاجرت کنند.
در مورد خیلی از مشاغل تخصصی متاسفانه قدردانی لازم و واقعی انجام نمی شود مثل کارکنان مراقبت پرواز در فرودگاهها که کاربسیار پر استرس با مسئولیت سنگین دارند ولی کسی قدردانشان نسیت حتی در معیشت. خب اینها دلیل مهاجرت نمی شود اما مسئولین هم نباید به اقشار متخصص وزحمت کش بی توجه باشند
چرا قانون نمی ذارید برای پزشکان زیبایی که قبل از هر عمل زیبایی متقاضی رو بیست جلسه ارجاع بدن به روان شناس ...
نود و نه درصد کسانی که عمل زیبایی انجام می دن نیاز به روان شناس و روان پزشک دارن نه عمل زیبایی....
لعنت دو عالم بر پزشکی که بیمارش نیاز به عمل نداره و عملش می کنه و هزار برابر لعنت بر کسی که می تونه جلوی این وضع رو بگیره و انجام نمی ده..
گزینش خوب
ولی اعتقاد دارم نخبگان متعهد ، ساده زیست ،غیر تجملاتی باید وارد شوند
خیلی از افراد که از اسم بسیجی و انقلابی سوء استفاده کردند و بجایی رسیدند گند زدند به همه چی
متاسفانه اسم بسیجی و انقلابی را هم خراب کردند
بشن عامل مرگ مردم
البته الانم این سهمیه ها مسخره در علم کم نیست
اقتصادی و سیاست و فرهنگ که دستشان ببین حالت ملتو
موضوع منافع میشه من
موضوع کشوری میشه مردم
از کیسه خلیفه خرج نکن
اینکه تعداد آنقدر زیاد شود که........ فقط نتیجه اش افزایش عوارض و مرگ و میر بیماران است.
یعنی همان اتفاقی که در موضوع اقتصاد و فرهنگ و ترافیک و خودرو سازی و ........در کشور افتاده ، در حوزه درمان و پزشکی نیز خواهد افتاد.
برای افرادی که متوجه نشدند مثال میزنم :
آقای رضا زاده قهرمان وزنه برداری جهان شد چون میتواند ۲۰۰ کیلو را بالای سر برد.
اما بنده میتوانم ۲۰ کیلو را بالای سر ببرم.
حالا اگر کمیته المپیک بیاید همراه با آقای رضا زاده ، ۱۰ نفر مثل من که به زور ۲۰ کیلو وزنه میزنیم را به مسابقات المپیک و جهانی بفرستد فقط و فقط نتیجه اش بی آبرویی برای ورزش وزنه برداری کشور است و هیچ حاصل دیگر ندارد.
پزشک داریم خارج کارمیکنه و زندگیشه، ولی انقد انسان هست ک درسال چندبار میاد ب مردم خودش مجانی خدمت میکنه..پس دیگه نگین پزشکان مهاجرت کردن..کاسبان پزشک نما مهاجرت کردن..خوش گلدین
میتونن زیرمیزی بگیرن.میتونن از مالیات ۱۰ درصدی فرار کنن.میتونن منشی با حقوق ۱۰۰ دلار در ماه استخدام کنن میتونن فقط ۳۰ ثانیه واسه بیمار وقت بذارن.میتونن فقط پول نقد بگیرن.میتونن ۳۰ تا ۵۰ برابر کارمند حقوق داشته باشن
ولی پزشکان عزیز خارج از کشور اینجوری نیست.۴۰ تا ۶۰ درصد مالیات از حلقومتون بیرون میکشن.واسه هر بیمار باید ۲ ساعت وقت بذارید.درآمدتون هم فقط ۲ برابر کارگر و کارمند و معلمه.تشریف ببرید حمالی و شهروندی درجه ۳ در اروپا
ما انسانهای ناسپاسی هستیم
احمدشاه قاجار کلم فروشی تو سوییس رو به پادشاهی در ایران ترجیح داد
ابوالفضل عرب نیا راننده آمبولانسی در کانادا رو به سوپراستاری کشور ترجیح داد
شما هم تزریقاتی فرانسه رو به برج نشینی ایران ترجیح بدین
کلا ما ایرانیا واسه خودمون شیریم واسه خارجیا موش
نباید پشت به وطن ومردم کرد
شکر خدا. مردم این روز مطالعاتشون در مورد طب سنتی و گیاه درمانی زیاد شده و تقریبا خیلی از مریضی ها را کنترل نموده اند
به امید روزی از دست این پزشک نماهای سیری ناپذیر با علم دانش در مورد طب سنتی و درمانی خلاص شویم انشاالله
هیچ کجای دنیا پزشکان بطور نسبی از پزشکان ایران حقوق بیشتری ندارد !!!!!!
بله
در دنیای مدرن و پیشرفته درآمد مهندسان بیشتر از پزشکان است
در ایران بعکس است و بزشکان چندین ده برابر مهندسان درآمد دارند
ایران بهشت پزشکان بیسواد است
پس تو نارحت رفتن آنها نباش
چون اگه برند سریعا بر می گردند
فعلا یه نماینده مجلس ، خودروی،شاسی،بلندی را دریافت کرد که یک پزشک برای خرید آن در بازار آزاد باید حد اقل پنج سال پس انداز کند !
چیزی عجیبی نیست که رییس سازمان نظام پزشکی، سنگ پزشکان را به سینه بزند. عجیب این است که چرا ایشون برای منافع مردم ارزشی در نظر نمی گیرد. در حالیکه بیشتر شهرها به ویژه همه استانها و شهرهای مرزی از کمبود سرویس های پزشکی و درمانی رنج می برند، هیچ اشاره ای به این موضوع نمی کند که سالها پذیرش پایین تعداد پزسکان، بسیاری از آنها را پرتوقع و تافته جدا بافته بودن بار آورده است که هیچ کس نمی تونه بگه بالای چشم شما ابروست
به شرطی میتواند دانشگاه دولتی
درس بخواند که در ایران خدمت کند
با پول دولت درس بخواند
بعد برود کشور دیگه!
پول مالیات مردم است .
بعضی ادارات یا دانشکده ها وقتی ببینن یک فرد نخبه میخواد بیاد فوری زیرآبش رو میزنند
بعضیها هم یه گوششون درهست و یکی دروازه
هیچ تفاوت فاحشی تو استعداد و توانایی رتبه ۵۰۰۰ با ۱۵۰۰۰ تا ۲۰۰۰۰ نیست.
دانشجوهای رشته تجربی با رتبه های ۲۰۰۰۰ هم میتونند پزشک های با استعدادی بشن.
دانشجوی چه رشته ایی هستی ؟؟! رشته گلابی ؟!
وقتی رتبه ۵۰۰ و ۵۰۰۰ و ۲۰۰۰۰ را یکی میدانی !!!!
یعنی تو کنکور داده ایی ؟؟!! یا بعدا قرار است دانشجو شویی!؟؟؟
اها.اگه فرقی نداره خب کل شرکت کنندگان کنکور برن پزشکی
اصلا کاردانش و فنی و انسانی هم حذف بشه همه بشن پزشک