ماه شنبه پنجم اسفند به مرحله کامل می‌رسد و تمام طول شب قابل رصد است.

 ماه شنبه پنجم اسفند به مرحله کامل خواهد رسید و بیشتر طول شب قابل مشاهده است، حوالی غروب طلوع می‌کند و حوالی سحر نیز غروب می‌کند؛ ماه‌های کاملی که در طول سال رخ می‌دهد، گاهی اوقات با توجه به ماه‌ها و فصولی که در آن رخ می‌دهد، نام‌های مختلفی می‌گیرد؛ برای نمونه، ماه کامل فوریه ماه برفی نامیده می‌شود.

در شب‌های بعد، ماه هر روز حدود یک ساعت دیرتر طلوع می‌کند و اواخر شب نیز پدیدار می‌شود، طی چند روز نیز فقط در آسمان قبل سحر و اوایل صبح قابل مشاهده خواهد بود؛ زمانی که به ربع آخر می‌رسد، یک هفته پس از ماه کامل، در نیمه‌های شب طلوع می‌کند و حوالی ظهر نیز غروب می‌کند.

لحظه دقیق ماه کامل زمانی است که طول جغرافیایی دایره‌البروجی ماه دقیقاً ۱۸۰ درجه از طول جغرافیایی دایره‌البروجی خورشید فاصله دارد، ماه کامل را می‌توان در هر زمانی از شب مشاهده کرد؛ زمانی که ماه به فاز کامل می‌رسد، با زاویه ۱۲ درجه و ۴۷ دقیقه شمالی در صورت فلکی شیر قرار می‌گیرد و در فاصله ۴۰۵ هزار کیلومتری زمین واقع می‌شود.

منبع: ایمنا

برچسب ها: ماه کامل ، انجمن نجوم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۲۵ ۰۶ اسفند ۱۴۰۲
هوا ابریه شانس نداریم ماه بعد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۴۴ ۰۵ اسفند ۱۴۰۲
امشب که شب پانزدهم ماه قمریه
دیشب باید کامل میشد !!!!!
Iran (Islamic Republic of)
بینام
۲۰:۲۳ ۰۵ اسفند ۱۴۰۲
با سلام . من از این جور مطالب علمی را که مینویسید خیلی استفاده میکنم و بسیار از نویسنده محترم متشکرم و منتظر مطلب دیگه هستم .
Iran (Islamic Republic of)
غفار
۲۰:۰۷ ۰۵ اسفند ۱۴۰۲
رصدکنیم که چی بشه؟
آخرین اخبار