رییس پارک علم و فناوری آذربایجان غربی در گفتگو با خبرنگاران با تاکید بر آغاز رویداد اینوتکس در استان اظهار کرد: نوآوری بدون ارتباطات گسترده و حضور فعال سرمایهگذاران و کارآرینان امکان پذیر نیست و اینوتکس جایگاهی وصف این اتفاق است.
جواد نوری نیا تقویت ارتباط سرمایه گذاران داخلی و بین المللی با شرکتها و استارتاپها، مشارکت و همکاری بین شرکتهای فناور و استارتاپهای داخلی و بین المللی و تقویت گفتگو و شبکه سازی بین فعالان زیست بوم نوآوری و فناوری را از اهداف رویداد بزرگ اینوتکس عنوان کرد و گفت: این رویداد در استان با شرکت استان های آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل، کردستان و زنجان به میزبانی ارومیه برگزار می شود.
وی اظهار کرد: این رویداد ملی در روزهای ۱۶ و ۱۷ اسفند ماه در پردیس علم و فناوری دانشگاه ارومیه در ۲۳ بخش برگزار میشود که تاکنون ۱۵ صندوق سرمایهگذاری حضور خود را برای همکاری قطعی کردند.
وی با اشاره به اینکه ششمین دوره این رویداد سال گذشته با حضور سه استان آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی و اردبیل برگزار شد بیان کرد: ۸۷ طرح به ششمین دوره رویداد اینوتکس ارسال شد که بیشترین طرح مربوط به آذربایجان غربی بود.
نوری نیا با بیان اینکه طی دوره پیشین رویداد ملی استارت آپی اینوتکس، ۲۰ طرح وارد مرحله کشوری شد و ۱۰۰ شخص و سازمان در این رویداد حضور داشتند افزود: برگزاری این رویداد فرصتی برای فرهنگسازی توجه به امر فناوری و نوآوری و جذب سرمایهگذاران و تبدیل ایدهها به کسب و کار است.
وی اضافه کرد: اقتصاد پویا با حضور این افراد است که حرکت به سمت اقتصاد دانش بنیان را شکل میدهد و چنین رویدادها بهانهای برای شکل گیری این ارتباطات و حضور سرمایهگذاران و کارآفرینان در کنار هم است.
نورینیا با بیان اینکه اینوتکس در پنج بخش برگزار میشود افزود: رویداد اینوتکس پیچ، رویداد ریسرچ پیچ، رویداد اینوفاند، رویداد انتقال تجربه و رویداد علم کاوی از بخشهای متخلف این رویداد بزرگ است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجانغربی هم در این نشست خبری گفت: برگزاری رویدادهای بزرگ، چون اینوتکس حلقه یک اتفاق بزرگ، چون اتصال ایدهها با کارآفرینان برای تبدیل به محصول نهایی است.
جواد کرمی با اشاره به میزبانی ارومیه در هفتمین رویداد اینوتکس اظهار کرد: ویژگی خاص این رویداد در آذربایجانغربی، منطقهای بودن آن است که در سالهای پیش برای یکی از استانها بود، اما حضور پنج استان آذربایجانغربی، آذربایجانشرقی، اردبیل، زنجان و کردستان نشان از اهمیت هفتمین دوره این رویداد است.
وی با اشاره به دیدار دیپلماتیک اخیر استاندار آذربایجانغربی با رییس اتاق بازرگانی استان شرقیه شمالی عمان افزود: شرکتهای دانش بنیان یکی از محوریترین مباحث مورد گفتگو بود که نشان از توجه جهانی به این موضوع است.
وی با تاکید بر لزوم توجه به فرایند تبدیل ایده به محصول در برگزاری رویدادهای استارتاپی اظهار کرد: منطقهای بودن این رویداد و حضور ۱۵ صندوق برای سرمایهگذاری از ویژگیهای هفتمین رویداد اینوتکس است.
معاون امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی ادامه داد: هرچه ارتباط علم و صنعت قویتر باشد، شاهد ارتقای شاخصهای اقتصادی خواهیم بود.
کرمی با اشاره به انتخابات پیش رو نیز گفت: مطمئناً روز جمعه ۱۱ اسفندماه مردم استان در پای صندوقهای رای نظیر ۲۲ بهمن ماه حماسهای دیگر خلق خواهند کرد.
رویداد اینوتکس برگرفته از چند رویداد بزرگ استارتاپی به معنای رابط میان ایده پردازان و سرمایهگذاران است تا در این بستر ایده پردازان ایدههای خود را به بازار مصرف برسانند.