علیرضا حسیننژاد اظهار کرد: ۹۷ میلیارد تومان از این مبلغ از طریق مراکز نیکوکاری جمعآوری شده و سایر مبالغ نیز در قالب طرحهای مختلف جمعآوری و تقدیم نیازمندان شده است.
او به فعالیت ۱۶۰ مرکز نیکوکاری در استان به صورت محله محور در مناطق شهری و روستایی اشاره کرد و گفت: این مراکز «از مردم، با مردم و برای مردم» فعالیت خود را انجام میدهند و دستاوردهای خوبی را در سالجاری از فعالیتهای مناسب آنها شاهد بودیم.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: از این مبلغ ۵۵ میلیارد تومان در بحث جهیزیه، هفت میلیارد تومان در حوزه درمانی، ۷.۵ میلیارد تومان درحوزه مسکن، ۱۳ میلیارد تومان خرید و تأمین لوازم ضروری خانه، ۶ میلیارد تومان هزینه تحصیلی و مابقی مبلغ نیز در حوزه تأمین معاش خانوادههای نیازمند صرف شده است.
حسیننژاد افزود: ریال به ریال این مبالغ شفاف و از طریق سامانه به ثبت رسیده و به هیچ وجه مبالغ جمعآوری شده در قالب کمکهای مردمی و خیران در حوزههای اجرایی کمیته امداد هزینه نمیشود.
او در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: در حوزه اشتغال با هماهنگی بانکهای عامل چهار هزار و ۱۶۰ طرح اشتغالزا مورد حمایت قرار گرفته و برای این طرحها ۴۴۵ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده است.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل اضافه کرد: در حوزه فرهنگی نیز شاهد برگزاری دورههای آموزش مهارت فنی و حرفهای و همچنین مهارتهای زندگی برای گروههای مختلف بودیم که هشت هزار و ۱۵۰ نفر در این دورههای آموزشی شرکت کردند.
حسیننژاد بیان کرد: کمیته امداد استان برای ۱۵ هزار دانشآموز و ۸۰۰ دانشجو ارائه خدمات میکند و در سالجاری ۱۹ میلیارد تومان برای کمک هزینه این دانشآموزان و دانشجویان پرداختی انجام شده است.
او در ادامه سخنان خود یادآور شد: با هدف تأمین جهیزیه نوعروسان و ترویج ازدواج آسان در چند نوبت تهیه و توزیع جهیزیهها را در قالب پنج قلم کالای اساسی شاهد بودیم که امسال ۷۵۰ سری جهیزیه توزیع شده و ۴۰۰ سری جهیزیه نیز تا پایان سال در بین نوعروسان کمیته امداد توزیع خواهد شد.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل تصریح کرد: برای ۷۵۰ سری جهیزیه تحویل داده شده به نوعروسان ۲۴ میلیارد تومان منابع صرف شده است.
حسیننژاد گفت: تهیه لوازم ضروری خانوادههای تحت پوشش نیز از اقدامات کمیته امداد است که امسال یکهزار و ۸۶۰ قلم لوازم خانگی ضروری برای این خانوادهها با تأمین اعتبار ۱۴.۵ میلیارد تومانی تهیه شده است.
او افزود: ۹۵۰ بیمار صعبالعلاج و زمینگیر در استان داریم که هزینه نگهداری و درمان آنها بسیار بالا است که از هموطنان انتظار داریم کمیته امداد را در این حوزه یاری برسانند.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل به عملکرد صندوق قرضالحسنه امداد ولایت نیز اشاره کرد و ادامه داد: پرداختی تسهیلات صندوق قرضالحسنه امداد ولایت تا سقف ۱۰ میلیون تومان بدون کارمزد و تا ۳۰ میلیون تومان یک بار سه درصد دریافت کارمزد است و همکاران ما در این صندوق تلاش میکنند تا بیشترین حمایت را از خانوادههای نیازمند انجام دهند.
حسیننژاد در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: در ۱۱ ماهه امسال چهار هزار و ۲۰۰ فقره تسهیلات از طریق این صندوق به ارزش ۷۵ میلیارد تومان به خانوادههای تحت پوشش کمیته امداد و نیازمندان پرداخت شده تا گرهی از مشکلات آنها باز شود.
او به برگزاری جشن نیکوکاری با شعار «عید همدلی» در روزهای اخیر اشاره کرد و گفت: ۲۲۰ پایگاه به صورت ثابت و سیار با همکاری مراکز نیکوکاری کمکهای مردمی را جمعآوری کرده و ما در هفته آینده نسبت به تزریق آن در بین خانوادههای نیازمند اقدام خواهیم کرد.