احمد شریف دبیرکل حزب همبستگی دانشآموختگان در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره شعار سال ۱۴۰۳ مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم که از سوی رهبر معظم انقلاب تعیین شد اظهار کرد:پاشنه آشیل تمام جوامع دنیا اقتصاد است و همه جنبههای زندگی مردم را تحت تاثیر قرار میدهد و هرگونه غفلت از این امر مانع توسعه کشور میشود.
او افزود: علی رغم این که در سالهای بعد از انقلاب شش برنامه توسعه را سپری کردیم، اما تاکنون به ۲۵ درصد اهداف دست یافته ایم چرا که منابع لازم را برای تحقق مفاد این برنامهها فراهم نبوده و از طرفی مجریان امر در این زمینه کوتاهی کرده اند.
شریف متذکر شد: سالهاست که رهبر انقلاب موضوعات اقتصادی را به عنوان شعار سال مشخص میکنند و (جهش تولید با مشارکت مردم) مبتنی بر اصل ۴۴ قانون اساسی است که سالهاست در مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره مردمی کردن اقتصاد و سپردن آن به بخش خصوصی بحث و بررسی صورت میگیرد.
فعال سیاسی اصلاح طلب گفت:اگر موفق شویم که تمام شرکتهای دولتی را به بخشهای خصوصی واگذار کنیم تا دولت از بنگاه داری آسوده شود پیشرفت بزرگی در کشور اتفاق خواهد افتاد و همچنین لازم است تا دست نهادهای شبه دولتی يا همان خصولتی ها که از قدرت سیاسی برخوردارند از اقتصاد کشور کوتاه شود.
او افزود: اقتصاد کاملا متاثر از سیاست است و تحریمها به شدت اقتصاد را تحت تاثیر قرار داده است و بخش خصوصی برای حضور در بازار رقابتی نیازمند رفع تحریمهاست و امیدواریم در سال جدید زمینهها برای تحقق این امر فراهم شود.
۱-عدم ارتقا گروههای شغلی از سال ۱۳۸۷ لغایت ۲۲ بهمن ۱۳۹۸
۲- حق جذب از سال ۱۳۸۷ لغایت ۲۲ بهمن ۱۳۹۸
۳-حق تخصص
۴- اضافه کاری
۵- حذف وام صندوق ۶%
۶- حذف وام قرض الحسنه
۷- حذف وام پایگاه
۸- عدم افزایش رفاهیات
۹- مناسبت ها
۱۰-سکه بازنشستگی
۱۱-هزینه درمان بیمه تکمیلی
۱۲-حق لباس
۱۳-حق ورزش
۱۴-وام ۲۰ برابر اندوخته صندوق ۶% هنگام بازنشستگی
۱۵- افزایش سهم بیمه تکمیلی همکاران و بازنشستگان از ۲۰% به ۵۰% و فشار مالی بیشتر.
خدا به داد بازنشستگان مخابرات منطقه تهران برسد !
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۷ – ۰۵ تیر ۱۴۰۲
رئیس قوه قضاییه:
همکارانم به بیش از ۲۰ هزار پرونده در اعتراضات رسیدگی کردند/ سوال اینجاست که پس چرا شکایت و اعتراض بازنشستگان شرکت مخابرات در سراسر کشور از دی ماه سال ۱۴۰۰ تاکنون بررسی و رسیدگی نشده است و این در حالی است که در این مدت ۲۷ ماه بیش از ۹۹۹ هزار بار در رسانه های و… اعتراض کرده ایم و همچنان نیز ادامه دارد.
شرکت مخابرات ایران در تاریخ ۱۳۸۸/۰۸/۱۸ به بخش حضوصی واگذار شده است
قرار بود واگذاری شرکت مخابرات به بخش خصوصی به بازنشستگان شرکت مخابرات سهام عدالت به دهند ولی متاسفانه از سال ۱۳۸۸ تاکنون هیچ خبری نیست چرا؟
در موقع خصوصی سازی در شرکت مخابرات شعار سر می دادند به بازنشستگان شرکت مخابرات سهام عدالت می دهند ولی متاسفانه از ۱۸ آبان ماه سال ۱۳۸۸ تاکنون هنوز هم هیچ خبری از سهام عدالت نیست چرا؟
مسئولان کاری که نمیتوانند انجام دهند را وعده ندهند.
جمعی از بازنشستگان شرکت مخابرات در سراسر کشور
بعد از واگذاری شرکت مخابرات به بخش خصوصی متأسفانه مدیران …. شرکت مخابرات به وعده ی خودشان عمل نکردند و هر ماه و هر سال مزایای مختلف کارکنان رسمی مخابرات را قطع و یا کم کردن چرا؟
شرکت مخابرات بعد از خصوصی سازی اصل ۴۴ قانون اساسی در مورد حق وحقوق کارکنان رسمی و هم بازنشستگان مخابرات درست عمل نکرده است و هنوز هم درست عمل و رعایت نمی کند چرا؟