نشریه گلوبال تایمز میگوید: «اعزام نیروهای کشورهایی مانند فرانسه و لهستان تنها میتواند به کییف برای تقویت خط دفاعی خود کمک کند، اما آنها قادر به مقابله با ارتش روسیه و بازپسگیری سرزمینهای از دست رفته نیستند».
این مقاله گلوبال تایمز همچنین خاطرنشان میکند که سیستم صنعتی کشورهای اتحادیه اروپا نمیتواند به طور مؤثر به کریدورهای نظامی تغییر مسیر دهد. علاوه بر این، بسیاری از کشورهای اتحادیه اروپا بدهیهای بسیار بزرگی را انباشته کرده اند.
نویسندگان این مقاله معتقدند: «اگر غرب و اوکراین نتوانند مانع از کسب پیروزیهای جدید روسیه در میدان نبرد شوند و روحیه ارتش اوکراین و خط دفاعی آن از هم پاشیده شود، ایالات متحده و اتحادیه اروپا ممکن است مجبور شوند با واقعیت کنار بیایند».
پیش از این، امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه، احتمال اعزام نیروهای ناتو به اوکراین را رد نکرده بود. ینس استولتنبرگ، دبیرکل این ائتلاف بعداً اعلام کرد که این اتحادیه چنین برنامهای ندارد. در عین حال، به گفته سرویس اطلاعات خارجی روسیه، مکرون در حال آماده سازی گروهی از پرسنل نظامی برای اعزام به اوکراین برای کمک به رژیم کی یف است، اما تا کنون فقط درباره دو هزار نیرو صحبت کرده است.
دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین تاکید کرد که اعزام هر گونه نیروهای نظامی خارجی به اوکراین مملو از پیامدهای بسیار منفی و حتی غیرقابل جبران است. دبیر مطبوعاتی رهبر روسیه تاکید کرد که تاکنون اطلاعات دقیقی درباره چنین تصمیمی از سوی فرانسه یا دیگر کشورهای اتحادیه اروپا در دست نیست.