عزیز نوری مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کرمانشاه با بیان اینکه بر اساس آمارهای رسمی اعلام شده از سوی مرکز آمار ۳۹ درصد از بیکاری استان مربوط به فارغ التحصیلان دانشگاهی است، گفت : امسال در برنامه داریم تا سهم بیشتری از آموزشهای مهارتی را به توانمندسازی فارغ التحصیلان بیکار دانشگاهها اختصاص دهیم.
نوری ادامه داد: در کنار برنامهریزی برای توانمندسازی فارغ التحصیلان دانشگاهی در تلاشیم تا با همکاری مراکز آموزش عالی و دانشگاهها و آموزش و پرورش در جهت توانمندسازی دانشجویان و دانشآموزان هم برنامه ریزی داشته باشیم.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کرمانشاه با اشاره به رویکرد مجموعه فنی و حرفهای استان برای ارائه آموزشهای تقاضا محور، اظهار کرد: به آموزش و پرورش و مراکز آموزش عالی استان هم اعلام کردهایم فارغ التحصیلان دانشگاهی، دانشجویان و دانشآموزان را در جریان برگزاری دورههای آموزشی توانمندسازی مراکز فنی و حرفهای بگذارند و امیدواریم شاهد استقبال آنها برای شرکت در دورههای مهارت آموزی در استان باشیم.
نوری با اشاره به تلاش در جهت ترویج فرهنگ مهارت آموزی در جامعه، گفت: باید به سمت و سویی برویم که افراد را به مهارت آموزی در هر سن و سال و جایگاهی ترغیب کنیم.
نوری سپس با اشاره به تحقق کامل تعهدات مهارت آموزی مراکز دولتی و خصوصی کرمانشاه در سال گذشته، تصریح کرد: آموزشهای مهارتی مجموعه فنی و حرفهای استان کرمانشاه در سال گذشته با تحقق حدود ۱۳۰ درصدی برنامه همراه بود.
وی با بیان اینکه سال گذشته ۱۸ هزار و ۱۴۶ نفر در استان کرمانشاه در بخش دولتی آموزشهای مهارتی دیدند، افزود: سال گذشته آموزشهای مهارتی در بخش دولتی به میزان سه میلیون و ۳۷۱ هزار و ۷۱۳ نفرساعت به متقاضیان ارائه شد.
نوری با بیان اینکه مراکز خصوصی هم پا به پای مراکز دولتی در حوزه مهارتآموزی پای کار بودند، گفت: سال گذشته آموزشهای مهارتی در آموزشگاههای آزاد به ۱۶ هزار نفر ارائه شد و در مجموع چهار میلیون و ۲۲۹ هزار و ۳۲۳ نفرساعت آموزش ارائه شد.
وی سپس با بیان اینکه استان کرمانشاه ۲۰ مرکز دولتی آموزش فنیوحرفهای دارد، گفت: این استان همچنین بیش از ۴۰۰ آموزشگاه مهارتی فعال بخش خصوصی دارد که حدود ۱۰۰ آموزشگاه آن در سال گذشته رهاندازی شده است .