محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: من سالها با شهید رئیسی همصحبت و همکلام بودم. در هر دورهای که در انتخابات حاضر بودند برنامههای فرهنگیشان را تهیه کرده بودم و یا در آستان قدس، رئیس دفتر فرهنگی و اجتماعی ایشان بودم و در قوه قضائیه هم این کارها را با ایشان جلو میبردم. به دلیل همین اشتراک ذهنی که پیدا شده بود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: به خاطر همافقی و همفکری به معنای واقعی که در دو دهه با شهید رئیسی داشتم، در این سه سال موردی یا اظهار نگرانی در بخش هنری، فرهنگی پیش نیامد. کم نبود مواردی که پیش میآمد و برخیها نسبت به آن موضع میگرفتند. درست یا غلط هم کاری ندارم. یک مورد ایشان در این حوزهها نسبت به کار فرهنگ و هنر و مدیریت فرهنگ و هنر نیاز به حتی تذکر ندیدند و پشتیبانی و حمایت کردند و از من به عنوان یک فردی که مثل برادر کوچکتر خدمتشان بودم همه جور حمایت را داشتند.
شهید رئیسی از من به عنوان فردی که مثل برادر کوچکتر خدمتشان بودم و برنامههای فرهنگی که تقدیم میکردم، همه جانبه حمایت میکرداسماعیلی تصریح کرد: همه فعالیت و دستاوردهای خوبی که اگر در حوزه فرهنگ و هنر رخ داده به خاطر حمایت و پشتیبانی آیتالله رئیسی بود و اگر ضعف و مشکلی بوده به خاطر عدم توانایی من بوده است و گر نه آقای رئیسی کسی بود که برای توسعه و گسترش فعالیتها به من چک سفید امضا داده بود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: آقای رئیسی به من هیچ محدودیتی را نداده بود به همین خاطر انبوهی از ساختارهای جدید اعم از بنیاد ملی پویانمایی ایجاد کردیم. در حال ایجاد شهرهای جدید صنایع خلاق فرهنگی در نقاط مختلف کشور هستبم که این خود مانند شرکت شهرکهای فرهنگی است یعنی مانند شرکت شهرکهای صنعتی، شرکت شهرکهای فرهنگی وهنری راه میاندازیم.
یک فقیه سند موسیقی را ابلاغ کرد
اسماعیلی ادامه داد: بیش از ۱۰ استان با هم رقابت دارند که اولین شرکت شهرکهای فرهنگی وهنری در آن استانها راهاندازی شود. اینها اتفاقهای بسیار بزرگی بوده که رخ داد. سند ملی موسیقی ایران به عنوان اسناد بالادستی بعد از ۴۵ سال ابلاغ شد و یک فقیه این سند را ابلاغ کرد. فقیهی مانند آقای رئیسی که مجتهد مسلم بود. درس خارج داشت این سند را مبتنی بر نظرات رهبر معظم انقلاب ابلاغ کرد و ماندگار شد.
خیلی سخت میدانم روزی در این کشور رئیس جمهوری مانند آیتالله رئیسی با حمایت همه جانبه بخواهد به حوزه فرهنگ و هنر نگاه کند
وزیر فرهنگ گفت: در مورد موسیقی ۴۵ سال بود در این کشور یک خط قانون وجود نداشت. یک سری آییننامههای داخلی وزارتخانه بود. در بالاترین سطح بالاتر از قانون مجلس، مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی که مصوبات آن در حکم فرامین رهبری انقلاب است با امضای آقای رئیس جمهوری ابلاغ و مسائل و مشکلات برطرف شد.
وی اظهار داشت: جایی اگر مشکلی به وجود میآمد، این نبود که همه عقب بکشند. رئیس جمهوری نفر اولی بود که از ما حمایت میکرد و ما در کنار آن تعلقات عاطفی شخصی یک بزرگی را برای جریان فرهنگ و هنری از دست دادیم.
اسماعیلی گفت: امید دارم خداوند متعال برای مردم ایران و اهالی فرهنگ و هنر به نحو احسن جبران کند و انشاءالله اتفاقات خوبی بیافتد، اما به لحاظ شخصی و نگاه من، خیلی سخت میدانم یک روزی در این کشور یک رئیس جمهوری مانند شهید رئیسی بیاید که اینطور با نگاه وسیع و جامع و حمایت همه جانبه بخواهد به حوزه فرهنگ و هنر نگاه کند.
منبع: ایرنا