احمد محمدی گفت: استفاده از ظرفیت علمی دانشگاه فرصت ارزشمندی است که با اجرای تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه محقق اردبیلی و اداره کل شیلات استان توانستیم در راستای توسعه آبزی پروری با افزایش دانش فنی دانشجویان امکانی را ایجاد کنیم تا ارتباط مناسبی بین شیلات و دیگر رشتههای مرتبط با مهندسی منابع طبیعی ایجاد شود.
رییس گروه توسعه آبزیان اداره کل شیلات اردبیل افزود: برگزاری این کلاسها در قالب دروس اختیاری – مهارتی با توجه به رویکرد مناسب اعضا هیئت علمی، رؤسای گروهها و همچنین مسئولان دانشگاه محقق اردبیلی میتواند نوید دهنده ایجاد و توسعه رشته شیلات و استقرار گروه شیلات در آینده نزدیک باشد.
به گفته او، استان اردبیل به عنوان یکی از استانهای غیرساحلی پیشرو در بخش آبزی پروری نیازمند حمایت علمی و نوآوری برآمده از تحقیق است و دانشگاه به نحو احسن میتواند با تربیت نیروهای نخبه پاسخگو آن باشد.
محمدی بیان کرد: اشتغال و استفاده از نخبگان علمی و فارغ التحصیلان دانشگاهی علاوه بر نتایج بسیار مثبت اجتماعی و اقتصادی نوید دهنده توسعه همه جانبه در بخشهای مختلف خواهد بود.
او با اشاره به ظرفیت بالای استان در توسعه آبزی پروری تصریح کرد: توسعه آبزی پروری با ایجاد اشتغال، روشی پایدار در راستای تأمین پروتئین و ارتقای سلامت سبد غذایی خانوارهای ایرانی است.
رئیس گروه توسعه آبزیان اداره کل شیلات استان اردبیل گفت: با توجه به نیاز آبی و قیمت تمام شده محصولات آبی به مراتب کمتر نسبت به دیگر فرآوردههای پروتئینی از قبیل گوشت دامی به ترتیب میتواند منجر به افزایش بهره وری و بهبود معیشت دهکهای پایین جامعه شود.