حمیدرضا ترقی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به عدم وحدت در میان جریان اصولگرایی بیان کرد: اکنون احساس خطر نسبت به اینکه این انتخابات شبیه به سال ۹۲ شود بسیار زیاد است. قطعا اگر اصولگرایان به یک نامزد واحد نرسند و وحدت نداشته باشند ممکن است جریانی که تعدد نامزدها را کاهش داده است پیروز شود طبیعا اصولگرایان هم باید پیروز مذاکراتی که تا امروز داشتند و برخی هم برای مذاکره واسطه شدند به سمت وحدت نامزدها روند و اجماع ملی روی صورت بگیرد. اجماع بر روی فردی که بتواند راه آقای رئیسی را ادامه دهد، فاصله با رهبری نداشته باشد و توانمندی لازم را برای اداره کشور در این شرایط داشته باشد ایجاد شود و با تعدد نامزد دچار خرد شدن آرای جریان انقلابی در کشور نشویم.
حب قدرت برخیها را تحریک میکند تا تفرقه در میان جریان انقلاب ایجاد کنند
وی ادامه داد: برخیها تحلیل و محاسبات اشتباهی دارند که گمان میکنند رقابت فقط در میان جریان اصولگرایان است و جریان رقیب دیگری در عرصه قابت وجود ندارد؛ درحالی که این محاسبات غلط است و موجب میشود بیشتر به سمت رقابت درون گفتمانی برویم. این ناشی از چند مساله است. ابتدا اینکه از بیرون برخی از افراد و جریانات این اشتباه محاسباتی را به برخی از افراد ساده القا میکنند؛ دوم اینکه حب قدرت برخیها را تحریک میکند تا به این اقدامات دست بزنند و تفرقه در میان جریان انقلاب ایجاد کنند.
ترقی افزود: عامل سوم هم این است که برخی از اختلاف نظرات موهوم وجود دارد که برخی از مسائل را به اختلافات مبنایی و عمیق در میان برخی از افراد تبدیل کرده که آن هم به دلیل تعصبات گروهی است که وجود دارد. معتقدم که همه نخبگان و اثرگزاران جریان اصولگرا باید دور هم بنشینند و نسبت به این مساله تصمیم بگیرند و مرکز ثقلی ایجاد شود که مورد قبول همگان قرار بگیرد و تصمیم درستی گرفته شود تا انشالله این انتخابات منجر به تغییر مسیر دولت شهید رئیسی نشود.
به دلیل رفتار برخی نخبگان سیاسی وحدت اصولگرایان از بین رفته است
این فرد اصولگرا تصریح کرد: متاسفانه این اشکال به جریان اصولگرایی وارد است که بعد از فوت شخصیتهایی که در میان جریان اصولگرایی محور بودند در حال حاضر تقریبا شخص محوری از میان رفته است و باید تشکلها و خرد جمعی حاکم باشد که متاسفانه این خرد جمعی هم به علت برخی از رفتارهای نخبگان سیاسی این جریان درونش اختلاف ایجاد شده است؛ شورای ائتلاف، شورای وحدت و.. هریک از دیگر تشکلهای سیاسی نشانگر این عدم وحدت هستند و انسجامی که ضروری است در میان این جریان وجود ندارد.
ترقی با اشاره به علت وحدت در میان جریان اصلاحات افزود: جریان اصلاحات اولا در موضع انفعال است و ایجاب میکند که این حالت را داشته باشد، اما بعد دیگری هم که وجود دارد این است که جریان اصلاح طلب تشکل گرا و حزب گراست در حالی که تشکلهای اصولگرا تکلیف گرا هستند که همین هم موجب میشود هرکس به دنبال تکلیف خودش برود و متاسفانه گرایش به تشکیلات تاحد زیادی ضعیف است.
در جریان اصلاحات حتی اگر یک قطعه «چوب» هم انتخاب شود همه وحدت میکنند
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه در پایان خاطر نشان کرد: در انتخابات قبل هم شاهد بودیم که هریک از تشکلها به صورت جداگانه لیستی را انتخاب کردند و نه احزاب و نه ائتلافها یک انسجام واحد نداشتند. ولی اصلاح طلبان از ابتدا تشکل گرا بوده اند تا حدی که حتی اگر یک قطعه «چوب» هم انتخاب شوند حرف نهایی یکی است البته در بین اصلاحات هم تا حدی این موضوع از بین رفته است، اما در کل همه تبعیت تشکل گرایی درند. متاسفانه این تکلیف گرایی چه در افراد و چه در تشکلهای اصولگرا موجب عدم وحدت و انسجام لازم شده است.
مردم باید این مطلب را بدونند با نابودی اقتصاد فردا هزینه ای چندین برابر از جیب دیگر پرداخت خواهند کرد.
نشیمن گز زده ؟؟ عاقبت نشستن روی صندلی است !!!!!!!!!
اللهم ثبت اقدامنا علی دینک
با محور قرار دادن دین خدا و وصیت امام وشهدا می توان بهترین فرد را انتخاب کرد.بقیه ش هم توکل بر خدا باید کزد
نه اصول گرا نه اصلاحات و ......... سایر جناح ها فقط وحدت وهمکاری مسائل و مشکلات کشور را برطرف می کند.
اتحاد ملی مهم است نه جناح بندی مسئولين.
استقلال، آزادی ، جمهوری اسلامی، اتحاد، همکاری، آبادانی اسلامی