معرفی برگزیدگان دومین جشنواره استانی راویان غدیر

دومین جشنواره استانی راویان غدیر با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.

 به همت اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قزوین، آیین اختتامیه دومین جشنواره استانی راویان غدیر با معرفی و قدردانی از برگزیدگان این رقابت استانی در سالن نمایش مجتمع کانون استان قزوین برگزار شد.

تلاوت قرآن مجید، سرود ملی، اجرای چند بخش مجری-عروسکی، مداحی و شعرخوانی اعضای برگزیده، اجرای سرود‌های برگزیده، خوانش بیانیه هیات داوران و قدردانی از برگزیدگان از جمله بخش‌های این مراسم بود.

قالب آثار این جشنواره مداحی، شعرخوانی و سرود بود و دو گروه سنی ۷ تا ۱۲ و ۱۳ تا ۱۷ سال مخاطب آن بودند.

براساس رای داوران این جشنواره در رشته شعر خوانی بخش نوجوان امیر ورسه‌ای از مرکز فرهنگی و هنری مجتمع با مربی‌گری فاطمه فارسی و مائده طاهر از مرکز فرهنگی و هنری شماره یک قزوین با مربی‌گری آزاده آقامیرب‌ها برگزیده شناخته شدند. در این بخش هم‌چنین سارینا حاجی و نوشین نیکراه هر دو از مرکز فرهنگی و هنری شماره یک قزوین با مربی‌گری آزاده آقامیربها، معصومه رحمتی آتانی از مرکز فرهنگی و هنری محمدیه با مربی‌گری سیدحسین حسینی و حسنا رجبی از مرکز فرهنگی و هنری سگزآباد با مربی‌گری اعظم نوری زاده به عنوان شایسته تقدیر معرفی شدند.

در گروه سنی کودک بخش شعرخوانی آنیتا قموشی از مرکز فرهنگی و هنری بویین زهرا با مربی‌گری سیده الهام حسینی و فاطمه‌زهرا نصراللهی از مرکز فرهنگی و هنری شماره یک قزوین با مربی‌گری آزاده آقامیرب‌ها برگزیده شناخته شدند.

در این بخش کیارش مظفری و نیکا کلهری هر دو از مرکز فرهنگی و هنری مجتمع با مربی‌گری فاطمه فارسی، زهرا ثریا نژاد از مرکز فرهنگی و هنری شماره یک کانون آبیک با مربی‌گری زهرا یکه فلاح و راضیه جورابچی از مرکز فرهنگی و هنری شماره یک قزوین با مربی‌گری آزاده آقا میرب‌ها به عنوان شایسته تقدیر معرفی شدند.

در رقابت بین گروه‌های سرود شرکت کننده گروه سرود مرکز فرهنگی و هنری کانون آوج با مربی‌گری مهسا افتخاری و گروه سرود مدرسه مشکات با مربی‌گری فروغ حیدری برگزیده شناخته شدند.

در بخش مداحی امیر علی محمد بیگی از مرکز فرهنگی و هنری ضیاآباد با مری‌گری نرگس لشگری برگزیده شناخته شد.

آثار ارسال شده به دبیرخانه این جشنواره شامل ۱۲ اثر مداحی، ده سرود و ۱۱۲ اثر شعرخوانی بود.

پاسداشت ارزش‌های اسلامی و استفاده از هنر و ادبیات در این راستا، گسترش فعالیت‌های فرهنگی و هنری در حوزه فرهنگ علوی، ایجاد انگیزه و رقابت سازنده بین کودکان و نوجوانان و ایجاد زمینه برای علاقه مندی آنها به فعالیت‌های آیینی از اهداف این جشنواره بود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.