مصطفی صالحی زاده معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در جلسه مشترک با مدیر کل میراث فرهنگی استان در این باره گفت: اطلس غذا و داروی استان به معرفی غذاهای خاص و سنتی و همچنین داروهای گیاهی استان خواهد پرداخت.
وی با اشاره به اینکه فرهنگ غذایی مردم جزو میراث ناملموس فرهنگی است ادامه داد: بسیاری از غذاهای محلی این استان دارای ارزش غذایی بالایی است و معرفی آن میتواند ضمن حفظ این میراث ارزشمند، در توسعه گردشگری خوراک نقش ایفا کند.
وی تصریح کرد: برنامه ریزی کردهایم تا ضمن معرفی مطلوب غذاهای محلی استان، ارزشهای غذایی و واحدهای عرضه کننده را در راستای حمایت از مشاغل خانگی در پورتال اطلس غذا و دارو قرار دهیم.
طهرانی مقدم مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان هم در این جلسه گفت: حفظ و احیاء و نگهداشت فرهنگ بومی و سنتی یکی از وظایف مهم همه ماست.
وی افزود: ضروریست تا برای احیاء این میراث غنی، توجه مردم بیش از پیش به موضوع جلب شود.
وی همچنین در این جلسه جهت برگزاری جشنواره مشترک در این خصوص اعلام آمادگی کرد.