علی کاووسی گفت: به سبب گرمای هوا و بیشتر شدن فعالیت حشرات، احتمال انتقال بیماری نیز اکنون بیشتر است.
وی با تاکید بر اینکه بهتر است دام نذری در این ایام در کشتارگاهها ذبح شود، ادامه داد: در غیر این صورت حتماً باید شیوه نامههای بهداشتی، رعایت شود؛ کمترین تماس با خون دام و خود دام و استفاده از دستکش، ضروری است.
کاووسی افزود: گوشت قربانی باید ۲۴ ساعت در دمای یخچالی نگهداری و بعد از آن مصرف شود.
وی اضافه کرد: در این ایام ۹ کشتارگاه و ۷۷ گروه دامپزشکی در سطح استان فعال است.