محرم پور گفت: جشنواره سیب و غذاهای محلی با هدف شناساندن و معرفی سیب و غذاهای محلی شهرستان مراغه به ثبت ملی رسید.
محرم پور افزود: جشنواره سیب همه ساله در نیمه دوم مهر و با آغاز برداشت سیب در این شهرستان برگزار میشود.
وی اضافه کرد:جشنواره غذاهای محلی نیز نیمه اول خرداد با استفاده از گیاهان کوهی و سبزیجات کوهی برگزار میشود.
رئیس میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری مراغه گفت: باغداران این شهرستان با تولید سالانه بیش از ۳۰۰ هزار تن سیب رد و گلدن رتبه نخست را در استان آذربایجان شرقی دارند.
وی گفت: تاکنون ۵ آیین گردشگری و جشنواره مراغه شامل علم بندی، احرام بندی، روز مراغه، جشنواره سیب و جشنواره غذاهای سنتی و محلی این شهرستان در فهرست رویدادهای گردشگری کشور به ثبت رسیده است.