امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش در آئین تجلیل از دانشآموختگان دوره نظری دانشگاه عالی دفاع ملی و دانشگاه فرماندهی و ستاد، در دو مقطع دکتری و کارشناسی ارشد، گفت: ما در نیروی دریایی از برخی مرزها عبور کردیم و در حال تکمیل و ارتقای تجهیزات و امکانات هستیم.
وی افزود: در حوزه پهپادی، تحولات ویژه و اقدامات خاصی داشته و داریم، حفظ توان و ارتقای این حوزه از نکات کلیدی است که همیشه در دستور کار است.
فرمانده نیروی دریایی ارتش تصریح کرد: نجات ناوشکن سهند یک اتفاق بزرگ و یک افتخار بود و با وجود ناامیدی خیلی از کارشناسان، به فضل الهی ما انجام دادیم.
وی اضافه کرد: شرکتهای خارجی، بازه زمانی نجات سهند را حداقل دو ماه کاری و بدون تضمین سلامت این ناوشکن میدانستند، ولی ما با یک کار جهادی و در یک بازه زمانی د هروزه و بدون هرگونه آسیب به یگان و حادثه این کار را انجام دادیم.
دریادار ایرانی تأکید کرد: موفقیت ما در نجات زودهنگام و بدون حادثه ناوشکن سهند مرهون توکل و توسل است و بهیقین ایام محرم و توسل به حضرت اباعبدالله علیهالسلام در موفقیت ما نقش داشته است.
دریادار ایرانی ضمن بیان اینکه در نجات سهند حتی یک سانحه نیرویی و تجهیزاتی به وجود نیامد، ادامه داد: نجات سهند، تجربه موفقی بود که دستاورد علمی در حوزههای آمادی، مهندسی و فنی برای ما داشت.
فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره ظرفیت بزرگ شرکتهای دانشبنیان داخلی و تکیه بر علم و دانش مهندسین این مرز و بوم گفت: در حوزه غذا و میوه با همکاری دانشبنیانها ماندگاری آنها را دوساله کردیم و برای ماندگاری پنجساله برنامه داریم.
امیر دریادار ایرانی ادامه داد: در حوزه پروازی ظرفیت را توسعه دادیم و بهزودی ظرفیت شناور پشتیبانی را توسعه میدهیم. یکی از برنامهها گشت دریایی دور با تجهیزات پروازی است که در دست برنامهریزی و اقدام است.
منبع: فارس
در قرن جدید دیگر غرق شدن یک شناور جنگی نشانه ضعف تکنولوژی است.