طبق ماده ۵ در روستاها و مناطقی که امکان ارائه خدمات آموزشی وجود ندارد وزارت آموزش و پرورش مکلف است وسیله ایاب و ذهاب را تا نزدیکترین محل آموزشی مربوطه به صورت رایگان برای دانش آموزان تامین کند.
اما شهروند خبرنگار ما با ارسال پیام از نبود سرویس مدارس و همچنین امکانات حمل و نقل عمومی مانند اتوبوس و مینی بوس در روستاهای فاقد امکانات آموزشی شهرستان جرقویه استان اصفهان خبر داد؛ یکی از مهمترین مشکلات این روستاها نبود هنرستان و دبیرستان دخترانه است که باید 17 کیلومتر تا شهر محمدآباد طی کنند.
شهروند خبرنگار ما با ارسال پیام این موضوع را با ما درمیان گذاشت و از مسئولان درخواست رسیدگی کرد.
متن پیام شهروند خبرنگار
باسلام؛ متأسفانه سالهاست دانش آموزان تعدادی از شهر و روستاهای شهرستان جرقویه با توجه به نبود امکانات آموزشی در شهر یا روستاهایشان باید به نزدیکترین شهر و یا روستایی مراجعه کنند که مدارس آنها از امکانات برخوردار است، اما دانش آموزان این منطقه با مشکل ایاب و ذهاب مواجه هستند و هیچ کس پیگیر موضوع نبوده است و هر ارگانی مسئولیت را بر دوش ارگان دیگری میاندازد لذا از شما خواهش میکنم طبق اصل ۹۰ درخواست ما پیگیری شود.
متأسفانه از شروع آغاز تحصیلی بعضی از روستاهای شهرستان جرقویه به علت نبود وسیله حمل و نقل عمومی (اتوبوس، مینی بوس) دانش آموزان از حضور در مدارس جا مانده اند و در صورت ادامه دار بودن این موضوع ممکن است باعث ترک تحصیل این دانش آموزان در روستاها مخصوصاً روستای حیدرآباد از توابع شهرستان جرقویه شود.
یکی از مهمترین مشکلات این روستاها نبود هنرستان و دبیرستان دخترانه است که باید ۱۷ کیلومتر تا شهر محمدآباد طی کنند و اگر دانش آموزان از سرویس استفاده کنند باید مبلغ دو میلیون می باشد.
برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید.
مشکل هرسال دانش آموزان روستای حیدر آباد ، زمان از اول مهر
دغدغه هم دانش آموز وهم والدین مخصوصا اگه مسیر تا محمد آباد باشه. در ضمن دختر وپسر هم ندارد.
همه به فکر دخترا هستن چون زشت وغیر انسانی است، دختر سر خیابان منتظر سرویس باشه ولی کسی فکری بحال پسرای روستا نمیکند.به نظر بنده باید برای پسرا دلسوز باشیم بلکه درس بخوانند ویه شغلی در آینده داشته باشند...
ما در یک منطقه محروم (جرقویه سفلی)زندگی میکنیم که مسئولین هیچ رسیدگی به ما ندارن مخصوصا سرویس دانش آموزی که مشکل هر ساله روستای حیدرآباد هست خیلی از بچه ها ترک تحصیل کردن به خاطر سختی که در رفت وآمد داشتن و هزینه های زیادی که باید میدادن