مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی گفت: از محل اعتبارات تبصره ۱۸ که در خصوص پرداخت تسهیلات به واحد‌های اقتصادی است، برگشت اعتبار نداشته ایم.

ذاکریان مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی در ارتباط تلفنی با برنامه میز خبر صدا و سیمای خراسان جنوبی گفت: تسهیلات تبصره ۱۸ که برای رونق اشتغال در نظر گرفته شده است، بین ادارات توزیع می‌شود تا در مواردی که به شغل منجر می‌شود، پرداخت شود.

او با اشاره به اینکه در استان در سال ۱۴۰۰ به هزار و ۳۷۰ طرح تسهیلات تبصره ۱۸ قانون بودجه به مبلغ ۹۶۶ میلیارد تومان پرداخت شده است، افزود: ۸۳۴ طرح به مبلغ ۸۷۷ میلیارد تومان نیز در سال ۱۴۰۱ این تسهیلات را دریافت کرده اند و سیاست انقباضی مدیریت پول در کشور باعث کاهش پرداخت در استان و کشور شده است.

ذاکریان اظهار کرد: با توجه به رایزنی‌های انجام شده امکان دارد این عدد افزایش یابد و تأخیر در پرداخت این تسهیلات کشوری است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی از تخصیص هزار میلیارد تومان برای سال ۱۴۰۳ به استان در حوزه تسهیلات تبصره ۱۸ خبر داد و بیان کرد: این تسهیلات تنها به طرح‌هایی تعلق می‌گیرد که باعث ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی شود.

او گفت: از این تسهیلات می‌توان برای سرمایه ثابت و سرمایه در گردش واحد‌های اقتصادی استفاده کرد.

ذاکریان بیان کرد: در حوزه تسهیلات تبصره ۱۸ اعتبار برگشتی نداشته ایم و از میانگین کشوری بالاتر هستیم.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی عنوان کرد: اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان و ورزش و جوانان در حوزه اعتبارات تملک دارایی برگشت اعتبار داشته اند که برخی اسناد خزانه بوده و بخشی نیز نقدی بوده است.


بیشتر بخوانید


او گفت: درخواست‌هایی برای کمک‌های بلاعوض به استان داشته ام و مکاتباتی نیز صورت گرفته است، اما تاکنون پاسخی داده نشده است.

گلایه نماینده مجلس از برگشت اعتبارات از سوی برخی مدیران

اسحاقی نماینده مردم شهرستان‌های قاینات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی نیز در این برنامه گفت: باید از برخی مدیران دستگاه‌های اجرایی که اعتبارات را برگشت می‌دهند گله کرد، زیرا اعتبار به استان می‌آید، اما به دلایلی خرج نمی‌شود.

او افزود: یکی از این دلایل آن است که طرح‌هایی که اجازه خرج منابع دارند در استان وجود ندارد، اما اعتبارات به استان می‌آید ولی به دلیل نبود مجوز هزینه نمی‌شود.

اسحاقی اظهار کرد: این مسئله سبب می‌شود تا اعتبارات برگشت داده شود، اما وزارتخانه‌ها اعلام کنند که ما در مراحل مختلف، اعتباراتی را به استان تخصیص داده ایم، اما استان، مصداق آش نخورده و دهن سوخته است.

نماینده مردم شهرستان‌های قاینات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: در صورتی که مدیران قصور داشته باشند می‌توان استنکاف آنان از قانون را اعلام کرد.

او گفت: یکی از مشکلات استان و قصور این است که از ۹ هزار نفر در نوبت وام ازدواج، تنها در یک ماه ۹ نفر موفق به دریافت وام شده اند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار