باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید محمدعلی سجادی - کدخدایی مدیر آموزش و پرورش شهرستان طبس گفت: ۱۷ هزار و ۴۷۷ دانش آموز این شهرستان در ۱۵۸ مدرسه شهری و روستایی تحصیل میکنند.
او با اشاره به اینکه با توجه به وسعت بسیار زیاد شهرستان طبس، شاهد پراکندگی جمعیت دانش آموزی هستیم، افزود: آمارها نشان میدهد به ازای هر کیلومتر مربع در این شهرستان، ۲.۵ دانش آموز وجود دارد.
کدخدایی با بیان اینکه این مسئله سبب بروز مشکلاتی در ساماندهی نیروهای انسانی نیز میشود، اظهار کرد: هزار و ۱۹۸ معلم در این شهرستان امر تعلیم و تربیت دانش آموزان را به عهده دارند و ۳۱۸ نفر در ۳ سال گذشته استخدام شده و ۱۷۰ نفر نیز بازنشسته شده است.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان طبس بیان کرد: با وجود معادن شهرستان، شاهد مهاجرپذیری طبس هستیم و این رویه، آمار دانش آموزی را افزایش میدهد به طوری که سالانه حدود هزار دانش آموز به آمار دانش آموزی اضافه میشوند که مسائلی را در تأمین فضای آموزشی و تأمین نیروی انسانی ایجاد میکند و طبق پیش بینی ها، تا سال ۱۴۰۷ وضعیت در حالت پایدار و عادی قرار خواهد گرفت.
او ادامه داد: ۶.۹ مترمربع سرانه فضای آموزشی در این شهرستان است که حدود ۲ مترمربع با میانگین کشوری فاصله دارد و شهرستان دومی در استان هستیم که شاهد کمبود فضای آموزشی هستیم.
بیشتر بخوانید
کدخدایی با بیان اینکه ۷ طرح نیمه تمام آموزشی در این شهرستان داریم، تصریح کرد: در ۳ سال گذشته حدود ۳۰ کلاس به فضای آموزشی شهرستان اضافه شده است.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان طبس عنوان کرد: به دنبال اضافه کردن یک مجتمع آموزشی در زمینی به متراژ ۲۰ هزار مترمربع هستیم و پیگیریم تا از محل مسئولیتهای اجتماعی معادن، این مجتمع احداث شود.
او در خصوص برنامههای فرهنگی و تربیتی سطح شهرستان گفت: برگزاری اردوهای یک روزه و ۲ روزه و اجرای طرح مشکات از جمله طرحهای ابتکاری در طبس است.
کدخدایی با اشاره به تأمین هزار مترمربع فرش سجادهای برای نمازخانهها اظهار کرد: در ۳ سال اخیر ۷ نمازخانه به فضاهای آموزشی شهرستان اضافه شده است و ۱۲ فضای ورزشی درون مدرسهای نیز افزوده شده است.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان طبس گفت: در حوزه سفیران سلامت، مسابقات ورزشی، قرآن، عترت و نماز نیز شاهد رتبههای اول تا سوم استانی و کشوری بودهایم.