به گزارش
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران یک کارشناس تغذیه اسکاتلندی با همکاری یک فرد کارآفرین اولین پیتزا با مواد مغذی متعادل را تولید کردند.
به گفته پروفسور لین غذاهای معمولی که در سبد غذایی خانواده ها قرار می گیرد بیشتر حاوی نمک و چربی اشباغ شده هستند. اما مواد غذایی که بدن ما به آن نیاز دارد در اینگونه مواد غذایی جایشان خالی است و تا به حال کسی راه حلی برای این مساله ارائه نکرده است.
آقای مک لین با کمک پروفسور لین مواد مغذی تری را به پیتزا اضافه کردند.
سعی شده در این پیتزا به جای نمک از
سدیم جلبک دریایی استفاده شود. همچنین این پیتزا حاوی B12،
ویتامین A،
منیزیم، پتاسیم است. فلفل قرمز مخلوط شده با گوجه این پیتزا را سرشار از
ویتامین C کرده است.
این پیتزا به عنوان یک وعده کامل غذایی برای ناهار یا شام 30 درصد نیاز غذایی روزانه فرد را فراهم می کند و از طعمی عالی برخودار است./عط