شکلات تلخ دارای ترکیبات فلاونوئیدی است، این ترکیب می تواند از بروز تصلب شرایین و بیماری های قلبی عروقی جلوگیری کند.

به گزارش گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: فلاونوئید به دلیل دارا بودن خاصیت آنتی اکسیدانی، موجب حذف رادیکال های آزاد در خون شده و می تواند کمک موثری به حفظ سلامت عروق بدن نماید.
 
سمانه عزیزی خوردن روزانه یک تکه شکلات تلخ را به همه افراد توصیه کرد و افزود: این شکلات حاوی ماده ای به نام "اپی کاتچین" است که در کاهش فشار خون نقش بسزایی دارد.
 
وی با اشاره به اینکه شکلات تلخ دارای کافئین است، اظهار کرد: این شکلات در افراد مضطرب و کسانی که به آلرژی های غذایی، زخم معده و رفلاکس مبتلا هستند، باید با احتیاط مصرف شود./عط
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار