به گزارش
گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ دكتر فرناز اهدايي وند، جراح و متخصص زنان و زايمان با بيان اين مطلب اظهار داشت: از علل كم خوني دوران بارداري مصرف نكردن منابع غذايي آهن، از دست دادن خون طي دوران قاعدگي و باداري هاي مكرر خصوصا با فاصله كم است.
وي افزود: احتياج روزانه آهن در خانم حامله 30 ميلي گرم و در زنان شيرده 15 ميلي گرم است و به دليل مقدار كم آهن موجود در مواد غذايي و جذب محدود آهن از دستگاه گوارش، رژيم غذايي به تنهايي قادر به تأمين آهن مورد نياز در دوران حاملگي نيست.
مدیر گروه بهداشت خانواده دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی تصريح كرد: زنان حامله براي پيشگيري از كم خوني فقر آهن در دوران بارداري بايد علاوه بر توصيه رژيم غذايي از نيمه دوم بارداري تا سه ماه پس از زايمان روزانه يك كپسول هماتينيك يا يك قرص فروسولفات مصرف كنند.
دكتر اهدايي وند خاطرنشان كرد: در زنان حامله درشت اندام و حاملگي دو قلويي در صورت مصرف نامنظم آهن،مقدار نياز روزانه زن حامله به آهن 60 تا 100 ميلي گرم است./ح