مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی ا زافزایش 25 درصدی جوجه ریزی در ماه مبارک رمضان خبرداد.

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد ، احمد داوطلب با بیان اینکه 515 هزار قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری گوشتی استان از 15 خردادماه تا 15 تیرماه سال جاری صورت گرفته است افزود: ازاین میزان جوجه ریزی850 تن گوشت مرغ در ایام ماه مبارک رمضان وارد بازار می شود.

وی با بیان اینکه جوجه ريزي انجام شده 25 درصد بالا تر از ميزان جوجه ريزي نرمال ماهيانه است افزود: با توجه به جوجه ریزی های مناسب انجام شده تیرماه میزان تولید گوشت مرغ در ماههای آینده افزایش خواهد یافت

داوطلب افزايش قيمت نهاده هاي مصرفي خصوصا كنجاله سويا و كمبود آن در بازار را از مشكلات اصلي مرغداران در سال 91 ذكر كرد

گفتنی است استان خراسان شمالی داراي 71 واحد مرغداري گوشتي با ظرفيت یک میلیون و 376 قطعه جوجه ریزی در دوره است./س

برچسب ها: جوجه ، استان ، تولید
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.