مخترع کشورمان دستگاه فرآوری زعفران با استفاده از وکیوم اختراع کرد که مدت زمان فرآیند فرآوری را از یک هفته به هشت ساعت کاهش می دهد.

ابوالقاسم چاپاری مخترع دستگاه فرآوری زعفران با استفاده از وکیوم در گفتگو با خبرنگار دانش هاي روز باشگاه خبرنگاران افزود: این دستگاه یک ماشین صنعتی با مکانیزم کاملا ساده است، با استفاده از این دستگاه گل زعفران با نیروی مکش به دو طرف، کلاله را آزاد می کند.
 
وی گفت: خروجی این دستگاه زعفران پوشال و سرگل است.
 
این مخترع تصریح کرد: بزرگترین چالشی که در کشورمان و در مورد زعفران وجود دارد و نمی توانیم آن را در بازار هدف به فروش برسانیم روی حوزه فرآوری و بسته بندی آن است.
چاپاری خاطر نشان کرد: با استفاده از این دستگاه علاوه بر افزايش راندمان، مدت زمان فرآیند فرآوری زعفران از یک هفته به هشت ساعت کاهش می یابد./عط
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.