داریوش سمنانی، معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی اصفهان در گفتگو با
خبرنگار دانشگاهي باشگاه خبرنگاران گفت: تاسیس رستورانها و تریاهای مختلف به منظور ایجاد تنوع غذایی و پاسخگویی به سلایق گوناگون و نیز ایجاد رقابت بین پیمانکاران عرضه کننده خدمات از جمله برنامههاي در حال اجرا برای سال تحصیلی جدید است.
وی افزود: در سال تحصیلی جدید علاوه بر سلف مرکزی ، رستورانهای شماره یک و دو ، رستوران خانمها، سلف مخصوص اساتید و سفرهخانه جدید در کنار خوابگاهها نیز جهت ارائه خدمات به دانشگاهیان راهاندازی میشود، همچنین مرکز بهداشت و درمان دانشگاه نیز به طور منظم بر نظارت کمی و کیفی بر روند ارائه خدمات کلیه رستورانها بنابر گزارش سیستم معاونت دانشجویی نظارت دارد.
سمنانی تصریح کرد: همچنین با ارائه سیستم اتوماسیون از غذای دریافت شده توسط فرد، سهم یارانه دانشگاه با توجه به گروه تعریف شده در همان زمان و به صورت آنلاین به کیف پول واریز میشود./ح