نتايج تحقيقات پژوهشگران نشان مي دهدكه افرادي كه از خوردن شيريني ها پرهيز مي كنند، پوست صورتشان ديرتر چروك شده و 10 سال جوانتر از سن واقعي خودشان به نظر مي رسند.

 

 
به گزارش باشگاه خبرنگاران اراک مصرف زياد قند موجب كم شدن پروتئين هاي مهم پوست، كلاژن و الاستين مي شود كه كمبود اين 2 پروتئين به مفهوم چروك شدن زودهنگام پوست است.
گفتني است، نبود اين 2 پروتئين از قابليت كشساني پوست كاسته و موجب شكنندگي و پيري آن مي شود.
پژوهشگران معتقدند كه پوست سالم پوستي است كه هنگام لبخند زدن چروك نشده و خطي از خود بر روي صورت باقي نگذارد./س

برچسب ها: مواد غذایی ، شیرین ، پیری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.