به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ مصرف نمک عامل خطرناکي است که در افرادي که زمينه فشار خون دارند باعث بالا رفتن فشار خون ودر بيماران قلبي باعث تشديد بيماري مي شود.
افراد به خصوص بيماران بايد به ميزان نمک و سديم غذايي که مي خورند بيشتر توجه کنند و غذاهاي کم نمک را انتخاب نمايند.
نان هاي سنگک ،بربري و نان هاي فانتزي در مقايسه با نان هاي لواش و تافتون نمک کمتري دارند و به بيماران توصيه مي شود اين نوع نان ها که سديم کمتري دارند مصرف کنند.
کاهش مصرف نان ها و مواد کربوهیدراتی تهیه شده از آردهای سفید و بدون سبوس در مبتلایان به فشارخون تاکيد مي شود این افراد بهتر است از انواع نان های سبوس دار استفاده کنند.
نکته: به مبتلايان به فشار خون بالا تو صيه مي شود از مصرف مواد حاوی افزودنیها و غذاهای فرایند شده که حاوی مقدار زیادی نمک و ادویهها هستند، مثل انواع سوسیس و کالباس، غذاهای کنسروی، شورها، ترشیها و چاشنیهای کارخانه ای جداً خودداری کنید./ع2